Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
22. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 23. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev selleks, et tööasjad enne pidupäeva hoolikalt kokku tõmmata. Tegutsed süsteemselt. Tempo on sinu kohta harjumatult rahulik, üldiselt enne mõtled ja alles siis tegutsed. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna tasub vanematelt või kogenumatelt inimestelt head nõu küsida. Mõtle enne põhjalikult läbi, mida küsida tahad, pane oma küsimus täpselt sõnadesse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõistus on see, mida esmajoones usaldama peaksid. Kuula kolleege, kes on tõsise ellusuhtumisega. Intuitsioon võib valele rajale juhatada. Fantaasia on lennukas, aga viljatu. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg mõistuspärasteks jutuajamisteks kallima või äripartneritega. Saab keerulisi probleemegi selgeks rääkida või oma ala asjatundjalt nõuannet küsida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Süvenemist ja loogilist mõtlemist nõudvad ülesanded õnnestub täita asjakohaselt ja rahumeelselt. Saad vajadusel ka rutiinse tööga suurepäraselt hakkama.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled kannatlik ja pühendunud, võtad oma elu, eriti aga suhteid tõsiselt. Kui sul on vaja armastatud inimesega tõsistest asjadest rääkida, võta jutuajamine ette.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suudad aega planeerida, jõuad nii töised asjad ära toimetada kui kodused kohustused korda ajada. Vajaduse korral saad ka vanema põlvkonna esindajatega asjad jutti ajada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad hästi süveneda, vajadusel leiad õige koha, kust hankida just sulle vajalikku infot. Sa ei taha kõike kohe ja kiiresti saada, oled aeglane ja hoolikas. Enne mõtled, alles siis tegutsed.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahaasjade korraldamine sujub hästi. Ärilised läbirääkimised edenevad asjalikus õhkkonnas. Oled kannatlik, suudad teise arvamuse ära kuulata, ehk ka kasuliku lepingu sõlmida. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On hea ette võtta töid, mida tehes end kindlalt tunned. Sinu asjatundmuse valdkonnas sujuvad asjad hästi, tunned end võimeka ja targana. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Minevikukogemus on sinu parim õpetaja. Kui sul on praegu rahalisi tehinguid käsil, aitab palju see, kui meenutad samalaadseid olukordi varasemast ajast. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Asjalikus seltskonnas annab palju ära teha. Targad, kaine mõistusega inimesed õpetavad sulle mõndagi. Kui üksi jääd, kipud pigem unistuste ilma sukelduma.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastaringil oskad elu nautida, leida tegevusi, mis sulle rõõmu toovad. Karjääri vallas on võimalused head, ent pead end takka utsitama. Kui asjad laabuma hakkavad, ära loobu pingutamisest. Ka siis, kui tundub, et kõik sujub iseenesest edasi. Koostöö on viljakas, kaaslased süstivad sinusse tegutsemislusti.