Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 22. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Palju abi on mõistvatest ja toetavatest kaaslastest. Sinu kõrval on inimesi, kes oskavad sind aidata või kõhkluste korral julgustada, ära häbene neilt vajadusel tuge paluda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Näed suurt pilti, ent samas ei jää märkamatuks ka olulised detailid. Pilk on kaugemale tulevikku suunatud, teed pikaajalisi plaane, mis võivad olla seotud enesearenguga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära rabele tühja, hoia kindlalt eesmärgid silme ees. Edu tuleb juhul, kui oled kaaslaste suhtes abivalmis ja viisakas – siis saad nendepoolse toetuse osaliseks. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui sul on eesmärk, suudad selle poole pürgimiseks järjekindlalt tööd teha. Juhul, kui eesmärk on realistlik, jõuad selleni peagi. Ära proovi liigselt kiirustada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

See on hea aeg, et ennast kokku võtta ja proovida vabaneda tervisele kahjulikest harjumustest. Suudad nüüd läbi viia muudatusi, mille üritamine varem liiva jooksnud on.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled püsiv ja suudad olukorda analüüsida. Kui sul on palju infot, sorteerid välja kõige olulisema. Teadmised, mida praegu omandad, toovad sulle tööalaselt kasu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg annab võimaluse töist tempot pisut maha võtta ning lõbutsemise jaoks rohkem aega leida. Naudid head seltskonda ja kodumaa sünnipäevale pühendatud üritusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllap on suhtlemist vastassooga, ent sina otsid pigem mõttekaaslasi kui romantilisi partnereid. Võimalikud on probleemid seetõttu, et teine inimene ootab midagi enamat.

Ambur
22. november – 21. detsember

Nüüd saad teha tehinguid ja sõlmida kokkuleppeid, mis tulevikuperspektiivis kasulikuks osutuvad. Liigse riski peale ei tohi siiski välja minna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nii tänane päev kui kogu eelolev nädal on sinu jaoks vägagi soodsate mõjudega. Jõudu ja otsustavust on ohtralt, suudad ellu viia just seda, mida su hing enim ihaldab.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mingid projektid edenevad küll oodatust aeglasemalt, ent põhjused ei sõltu sinust. Pead leppima asjaoluga, et sul ei ole võimalik asjade käiku kiirendada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kontakte erinevate inimestega tekib küll palju, kuid valdavalt jäävad need pealiskaudseks. Loota saad ennekõike nende peale, kes on su elus juba palju aastaid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval aastal tuleb võimalused ära kasutada. Kiirelt saad edasi liikuda siis, kui vanad võlad on kustutatud. Poolikud tööd tuleb seega esmalt lõpetada. Väga tähtis on koostöö – äriasjad edenevad palju paremini koos asjaliku partneritega tegutsedes. Tööasju ajades võid kohtuda põnevate vastassoost inimestega.