EFTA 2018 punane vaip Tags: Gethel Burlaka, Lauri PedajaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
20. veebruar 2021, 14:45

FOTO | Lauri Pedaja lapseootel kihlatu Gethel avaldas, kas sünnib poiss või tüdruk

Lauri Pedaja ja tema kihlatu Gethel ootavad perelisa ning beebi peaks sündima mais. Nüüd paljastab Gethel Instagrami postituses, et tulemas on pisipiiga!

"Arvasin, et minu profiilist saab juba enne beebi tulekut hull ninnu-nännu beebimaailm, aga tegelikult oleme seda teekonda pigem omaette koos Lauriga nautinud. Beebiootus on möödunud rahulikult, nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt," kirjutab Gethel. "Mu keha muidugi kohaneb ja reageerib igasugu huvitavat moodi küpsevale beebile, on mõni päev vapram ja teine päev natuke kurnatum, aga see on kõigele vaatamata nii-nii äge kogemus!"

Getheli sõnul on maagiline, milleks naise keha võimeline on. "Kõik hirmujutud, mida erinevad emad siin-seal on rääkinud, jooksevad minust puutumatult mööda. Hoopiski, ma nt reaalselt ootan sünnitust ja kõike seda uut elu, mis meid sellele järgnevalt ees ootab. Ma usaldan oma keha ning ma usaldan end ja Laurit," sõnab ta. 

"Nüüd, kui jäänud on veel tegelikult täitsa natukene aega, kasvab ootusärevus ja soov meie pisikese ilmaimega kohtuda iga päevaga. Samamoodi kasvab ka soov pesa punuda ja vajalik beebikraam kokku osta. Kui seni on beebi garderoobi täiendanud peamiselt minu ema, kes on tulihingeline kaltsukate fanatt, siis nüüd olen ka mina beebiasju sirvima hakanud ja mõne paari sipukaid, sokke, bodisid ja muud vajalikku koju toonud. No küll need beebiasjad on armsad!"

Gethel kiidab ka oma jälgijaid. "Ja Sina oled ka nii armas. Mul on nii vedanud, et mulle on siia kogunenud selline sõpruskond toredaid inimesi, kes igati kaasa elavad, mure tunnevad, toeks on, toredat nõu annavad ja palju muud. Mina ja kõhus tantsupoeks harjutav plikatirts saadame Sulle selle eest pika pai."