Pamela AndersonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. veebruar 2021, 10:00

VEIDI PIINLIK: Pammy ja tema vastne abikaasa andsid voodist intervjuu (1)

Briti telesaate "Loose Women" vaatajad olid hämmingus, kui Pamela Anderson andis intervjuu oma vastse abikaasaga voodis kudrutades ning viimane viskas nalja, et "Rannavalve" täht armus tema meheausse.

53aastane Pammy abiellus endast 13 aastat noorema endise ehitaja Dan Hayhurstiga jaanuaris. Dani kauane elukaaslane süüdistas ajakirjanduses Andersoni oma kooselu lõhki ajamises. Kuid Anderson avaldas hurmavad pulmapildid ning andis nüüd intervjuu "Loose Womeni" saatejuhtidele otse voodist. 

Daily Maili teatel nimetasid mitmed vaatajad endise Playboy modelli intervjuud piinlikuks. Paarike ütles, et nende poolest võiks eriolukord igavesti kesta. "Me oleme siin [voodis] jõulust saadik olnud," kinnitasid nad Andersoni kodust Kanadas Vancouver Islandil.

Küsimuse peale, mis pani neid teineteisesse armuma, ütles Dan: "Ma ei suutnud vastu panna ja tema mulle, eks? Ma näitan teile teki alt, kui tahate."

Pammy lisas, et ka tema enese vanemad olid abiellunud selle maja õues. Hoone kuulus kunagi Andersoni vanavanematele ja ta ostis selle tagasi. "Nemad on endiselt koos. See on hea auraga koht."

Dani endine elukaaslane Carey rääkis hiljuti Briti kõmulehes The Sun, et oli mehesse armunud, kui too oli kahe väikese lapsega üksikisa. Carey kolis koos tütrega Dani juurde ning neist sai kokkuhoidev pere. Kõik muutunud, kui Anderson Dani oma maja remontima palkas. Hiljem, kui salasuhe oli tekkinud, ülendas Pammy noore silmarõõmu oma turvameheks. 

Carey sõnul veedavad Pam ja Dan oma päevi peamiselt alkoholi pruukides. Andersoni jutt, et nende abielul on lähedaste õnnistus, olevat sulavale – pulma polnud kutsutud isegi Dani ema. Carey tütar kinnitab, et enne Andersoni väljailmumist polnud nende peres vähimaidki probleeme. "See kõik on paljude inimeste elu ära rikkunud."