Sarah Jessica Parker ja Chris Noth "Seksi ja linna" esimeses mängufilmis. Foto: VIDA PRESS
Tele
19. veebruar 2021, 10:15

LAHUTUS? SURM?! Uues „Seksis ja linnas“ pole Mr Bigi

New York Posti andmeil peavad paljud "Seksi ja linna" fännid valmistuma suureks pettumuseks: seriaali uutes osades pole Mr Bigi.

New Yorgi kõmulehe andmeil ei jätka Chris Noth seksikolumnist Carrie Bradshaw' (Sarah Jessica Parker) eluarmastuse rollis. Omaaegses seriaalis oli nende suhe tormiline ja hüplik, 2008. aasta mängufilmis sai Carrie viimaks tanu alla ning 2010. aastal olid kuulsal armupaaril abielus tõsised probleemid. Lõpuks aga otsustasid nad siiski püüda abielu päästa.

Lehe allikate väitel ei naase ekraanile ka Miranda (Cynthia Nixon) elukaaslast Steve'i mänginud David Eigenberg, kuid näitleja esindaja kinnitas New York Postile, et läbirääkimised Eigenbergiga käivad. 

Jaanuaris selgus, et seriaalile „Seks ja linn“ ning kahele mängufilmile järgnev „And Just Like That“ jõuab vaatajate ette voogedastusplatvormil HBO Max. Parker, Miranda osatäitja Cynthia Nixon ja Charlotte'ina tuntud Kristin Davis avaldasid sotsiaalmeedias uue sarja õrritusklipi. Ametliku pressiteate andmeil jälgib uus sari Carrie, Miranda ja Charlotte'i elukäiku ja sõprust 50. eluaastates, kui kõik on veelgi keerulisem kui enne.

Kümneosalise sarja võtted peaksid New Yorgis algama kevade lõpus. Kunagisest nelikust on puudu Samantha osatäitja Kim Cattrall, kes on korduvalt kinnitanud, et ei soovi enam "Seksi ja linna" seltskonnaga ühineda, sest tal on võtetelt ennekõike Parkeri käitumise tõttu ebameeldivad mälestused.