Oprah WinfreyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. veebruar 2021, 14:29

Oprah moosis Harryt ja Meghanit intervjuu saamiseks kolm aastat

USA telekuninganna Oprah Winfrey tegutses kolm aastat selle nimel, et saada prints Harrylt ja tema naiselt Meghanilt pommintervjuu. Nüüd sünnib see magusal ajal: Sussexid teatasid sõbrapäeval perelisa tulekust. 

Kuigi Winfreyt (67) nimetati kuningliku paari sõbraks, kui ta 2018. aasta maikuus Harry ja Meghan Markle'i pulma saabus, oli ta The Timesi teatel kohtunud Meghaniga üheainsa korra - temalt intervjuud saada üritades.

Kuna otsene pealelend luhtus, võttis Winfrey ilmselt plaani kõmupaari usaldus võita ning pommintervjuu tulevikus kätte saada. Selleks kulus ligi kolm aastat. Jutusaatejuht hakkas tegutsema Meghani mentorina ning sõbrunes koguni tema ema Doria Raglandiga, kui nad mullu tema kodukanti kolisid. 

Apple TV jaoks tegi Winfrey koos prints Harryga vaimse tervise teemalise sarja. Seda pidasid insaiderid kavalaks sammuks, et Sussexi hertsogipaariga häid suhteid hoida. 

Seda, et Californiasse kolinud kuninglik paar annab esimese suure intervjuu just Oprah'le, oli õukonnas juba ammu avalik saladus, väidab New York Post. USA leht sahistas sellest juba mullu jaanuaris. Ometi olevat esmaspäevane teade, et Winfrey on saanud kuninglikult paarilt poolteisetunnise intervjuu, mis linastub 7. märtsil, Buckinghami lossi ootamatult tabanud. Kuninglikud ametnikud olevat kuulnud sellest alles sotsiaalmeedia vahendusel.