Foto: Erlend Štaub
Saund
17. veebruar 2021, 10:59

Räppar Beebilõust pritsib sappi: ma ei tee muusikat selleks, et raadiojaamade ukse taha jälgi teha (8)

Tundub, et Eesti räpimaastikul on puhkemas uus tüli. Sel korral on riimimeister Beebilõustale ette jäänud kohalik raadiojaam Sky Plus.

„Pidin Sky Plusi intervjuule minema, aga täpset kellaaega ei teadnud,“ räägib Elbing Instagrami lehele postitatud videos. Sõbra käest sai ta programmijuhi Vaido Panneli kontakti, kellelt lootis vastuse saada. Kõne aga lahendust ei toonud.

„Selle asemel, et öelda üks number, tuli sealt viis kilomeetrit mõttetut s*tta!“ lajatab räppar. „Mis kõige naljakam, sa arvad, et sina otsustad midagi?“ räägib Beebilõust ning avaldab, et väidetavalt olla plaanis korraldada koosolek, kas muusiku küllatulek üldse tuleb plaani.

„Sa ei otsusta midagi, mina otsustan! Ma ei tule! Säästke oma koosolekud. Ma ei tee muusikat selleks, et raadiojaamade ukse taha põlvejälgi teha,“ sõnab Beebilõust.

„Mis kasu mul üldse sinust oleks?“ küsib Beebilõust ja otsib vastust püstitatud küsimusele tagataskust. „Oih, vale tasku!“ ütleb ta, tõmmates sealt välja rahapataka. Teisest taskust tõmmatakse välja aga tühi käsi: „Palun.“