Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
16. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 17. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sind võivad vaevata muremõtted. Nende põhjus on sügaval hingepõhjas peidus. Parem oleks, kui suudaksid selle välja kaevata, nii oleks kergem rasket meeleolu vältida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Range Saturn teeb uuendusmeelsele Uraanile pingelise kvadraadi. Mingi osa sinust tahaks nagu hooga edasi tormata, samas kui teine osa sunnib naelutatult paigale jääma.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on maailma asjadest oma ettekujutus. Raske on aru saada sellistest seisukohtadest, mis sinu omadest erinevad. Teistsuguse taustaga inimestega suhtlemine väsitab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päev ei sobi läbirääkimiste pidamiseks ja arutelude korraldamiseks. Inimesed kipuvad olema kannatamatud ja kaitsevad oma seisukohti jonnakalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

See, mida ülemused sinult nõuavad, võib tunduda mõttetu ja vastuvõetamatu. Enne vastu vaidlemist mõtle, ärritudes võid kergesti konflikti tekitada.

Neitsi
23. august – 22. september

Töine õhkkond võib olla ärev, konkurents tugev. Sinagi oled emotsionaalne. Kui juba vaidluseks kisub, ei suuda sa end õigel ajal tagasi tõmmata, valad veelgi õli tulle.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Omajagu julget riski äriasjus võib end ära tasuda. Sind kannustab võitlusvaim ja soov teistest parem olla, sellest lähtudes oled valmis muudatusi tegema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

See, kui tööl intensiivselt isiklikele asjadele ja suhteprobleemidele mõtled, häirib tähelepanu- ja keskendumisvõimet. Nii võivad töösse vead sisse lipsata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Liikluses tuleb olla eriti tähelepanelik. Olgu sa jalakäija või autojuhi rollis – tänaval jälgi hoolega toimuvat. Kui muremõtteid peas keerutad, kipud reaalsust unustama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi sõpradest võib sulle öelda midagi kriitilist. Ehkki see teeb haiget, ei ole mõtet solvuda. Pigem tasub analüüsida, mis on tema sõnade taga. Ehk on neis tubli tükk tõtt sees?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Asise tegevuse käigus võid tutvuda toredate ja asjalike inimestega. Naissoost Veevalajail sujub koostöö meestega iseäranis hästi, suhted võivad võtta isiklikuma pöörde.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kipud nii enese kui teiste suhtes kriitiline olema. Sul on mingid arusaamad, lausa uskumused, milles oled kaljukindel ja millest juhindud. See segab laiema pildi nägemist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Jõudu ja tegutsemislusti sul algaval eluaastaringil jagub. Oled sõiduvees, kui saad asju ise otsustada ja algatada, võtad enda õlule pigem vastutusrikka juhirolli kui kellegi sõna kuulad. Väga lihtne on leida uusi tuttavaid ja saada juurde mõttekaaslasi, ka uus armastus võib su ellu tulla.