Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 21. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ole koos kallimaga või siis sõprade seltskonnas. Tahad end hästi tunda ja vaba aega nautida. Jututeemad võivad kiskuda õige põnevaks, päevapoliitikast müstikani.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Meessoost Sõnnid on erilises sõiduvees, nende poole tõmbab naisi justkui magnetiga. Seksuaalne pinge on tugev, see võib viia eriliste naudinguteni, aga ka võimuvõitluseni.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vajad, et sind süvitsi mõistetaks, otsid inimese seltskonda, kes on sulle hingeliselt lähedane, kellele julged end nõrgana näidata. Tahad tundlikel teemadel südant puistata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Puhkus ja enesearendamine olgu meeldival moel ühendatud. Tore on käia külas või mõnel üritusel, seal huvitav vestluskaaslane leida ja tundide viisi ta pajatusi kuulata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Algamas on psühholoogiliste eneseotsingute aeg. Täna on sul hea võimalus aeg maha võtta ja tegeleda iseenda sisemise arenguga, alustades enda käitumise ja tunnete analüüsimisest.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub mõelda, milline sa oled abikaasana, kallimana. Kas suudad kaaslasele anda seda, mida tema vajab, kas mõistad teda piisavalt? Suhte nimel tuleb tööd teha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vajad rahu ja vaikust, tahad hommikul kaua magada ning teha midagi enda hüvanguks. Looduses jalutamine või mediteerimine võiks tänasesse päeva kenasti sobida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu läheb tõusvas joones, kasvab iseteadlikkus ja enesekindlus. Saad aru, et oled väärt seda, et enese jaoks aega võtta ning teha neid asju, mis sulle rõõmu pakuvad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ilusad, edevad asjad püüavad su pilku. Lõõgastuseks lubad endale mööda kaubanduskeskust kolamist, ilmselt ei suuda sa sealt väljuda suuremat ostu sooritamata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi võib kunagi probleeme tekitanud teemad päevakorrale upitada. Kuigi see on sulle vastumeelne, ei aita ärritumine sind edasi. Vaja on rahulik meel säilitada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kaaslased on sinu suhtes lahked ja koostööaltid, ehk lausa heldedki. Kui sul on vaja vanematega rahateemal rääkida, tasub jutuajamine ette võtta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap oled praktilises meeleolus ja tegeled sellega, et kodus midagi korrastada või remontida. Otsid, kust saada soodsaid ja häid materjale või tööriistu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Uuel isiklikul aastal keskendu praeguses hetkes elamisele. Halb on see, kui minevik sind takistab, samuti ei saa sa end õnnelikuna tunda juhul, kui tegeled palavikuliselt tuleviku kindlustamisega. Ole õnnelik siin ja praegu, naudi armusuhteid – küllap on sul võimalik olla koos just selle inimesega, kelle seltsis on hea.