Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
19. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 20. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kodused asjad annab oma tahtmist mööda korda seada. Lähedased on vastutulelikud ja helded. Võimalik, et saad perekonnalt majanduslikku tuge ja head nõu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenus ja Marss on pingeseisus, tuues suhetesse tugevat kirge. Väljenda oma armastust, ent hoidu sellest, et teisele poolele nõudmisi esitada, teda kuidagi keelata-käsutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahaasjus võid kõhutundele toetudes tekkinud soodsa olukorra kiiresti ära kasutada. Kui vaid minevikukogemusest tingitud ebakindlus sind ei takista.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Teised vajavad su abi ja toetust. Kui teed midagi kaaslaste heaks, kasvab ka su sisemine rahulolutunne. Lastega suheldes jää rahulikuks ka juhul, kui nad ütlemata pööraselt käituvad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui kellessegi armunud oled, võta süda rindu ja otsi võimalusi talle lähenemiseks. Ära siiski esimese hooga abieluettepanekut tee, lähene ikka sammhaaval!

Neitsi
23. august – 22. september

Võib juhtuda, et õnn sulle üllatuslikult sülle kukub. Armastust võib avaldada vägagi veetlev isik, kellelt sa niisugust tähelepanu oodatagi poleks osanud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kas tunned end möödunud töönädalast väsinuna või oled ärgas ja tegutsemistahtest laetud? Juhul, kui jõudu on vähe, tasub vaadata kriitilise pilguga üle harjumuste tervislikkus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Päev võib kujuneda unustamatuks, kui saad olla koos kallimaga, et teineteisele pühenduda. Vastasel juhul võid muutuda armukadedaks ja kahtlustavaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Veenuse ja Marsi pinge all on parim armastuse väljendus kirglik seks. Kui sul kindlat partnerit pole, võib kirelõõm sind kellegagi tuttavaist voodisse viia.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On tugevate astroloogiliste mõjudega päev, võid tunda end väga õnnelikuna. Võimalik on seegi, et tugevad emotsioonid ja omanditunne sind kellegagi riidu ajavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhe armastatud inimesega on pingul nagu pillikeel – ebakõlad tulevad närvilises õhkkonnas kergesti ilmsiks. Ära hetkeemotsiooni ajel mõnda olulist ust kinni löö!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Armuasjus võivad päeva pealt olulised muudatused toimuda. Ära lase saatusel või teistel inimestel enda eest otsustada, haara ohjad tugevasti enda kätte!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Veenuse ja Marsi kvadraat toob algavasse aastasse seikluslusti ja vabameelsust. Oled vastassoo hulgas populaarne ja naudid tähelepanu, samas näed üsna kindlalt, kes on see eriline inimene, kellega tahad alates nüüdsest kokku jääda. Karjäärialased plaanid aga ei pruugi päris realistlikud olla.