Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
18. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 19. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pikalt ootamine ja asjade arutamine on sinu jaoks tüütu. Vabalt võib olla, et sa enne tegutsed, pärast alles mõtled. See muidugi tähendab, et teed ka vigu ja pead neid parandama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Armastatud inimesega pole kerge kontakti saada. Ehk tunneb ta mõningast hirmu selle ees, et tahad teda mõjutada. Ära ole pealetükkiv, anna kallimale hingamisruumi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui armuasjus on kõik hästi, annab see sulle palju jõudu ja enesekindlust juurde. Oled võimeline tööde-tegemistega probleemideta lennult hakkama saama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tuleb täie rauaga tuld anda, et rahakotti täita. Planeeri õigesti, tee tööd ja näe vaeva, nii õnnestub ka korralikult raha teenida ja uusi väljavaateid leida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Palju sõltub sellest, kuivõrd palju oled varasemal perioodil pingutanud. Kui oled teinud tubli tööd, annab tänane päev sulle suurepäraseid võimalusi edasiminekuks.

Neitsi
23. august – 22. september

Töised asjad kõige paremini ei edene, su tähelepanu oma mujal. Ehk on sinu kanda mingi ürituse korraldamine kolleegidele või valmistud juba nädalavahetuseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sirgjoonelisus viib sihile. Selleks, et ennast kehtestada, ei pea olema kuidagi ähvardav või ebaviisakas, piisab konkreetsetest, tõsisel toonil öeldud sõnadest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Parimal juhul võib avaneda võimalus kõrgemale ametipositsioonile tõusta või palka juurde küsida. Väljendad end viisakalt, ent sellegipoolest kindlameelselt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saad vaevata hakkama nii vaimse kui füüsilise pingutusega. Praegu tasub tuleviku nimel pingutada – ehk õnnestub käivitada projekte, millel on pikaajaline mõju.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tuleb kriitiliselt suhtuda teiste arvamusavaldustestesse. Kui keegi ideid välja pakub, küsi kindlasti täpsustavaid küsimusi, ära kiida lihtsalt viisakusest midagi heaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tahad olla inimeste keskel, kes saavad aru sinu peamistest põhimõtetest. Küllap on sul vajadus kuuluda mingisse mõttekaaslasi ühendavasse gruppi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ööl vastu tänast jõudis Päike oma taevasel teekonnal Kalade sodiaagimärki. Algamas on periood, mil sul on aeg iseenda vajadustest lähtuda ja ennast maksma panna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja või Kalad! Algaval aastaringil ole aktiivne, võta algataja roll enda kanda ning otsusta ise, milliseid muudatusi teha soovid. Sulle saab paremini selgeks, keda ja kui palju võib usalda, ent esmatähtis on eneseusaldus! Võõraste inimestega suheldes on ettevaatlikkus omal kohal. Nad ei näita kohe oma tõelist palet.