Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
17. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 18. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub hoolega tööd teha – jääd oma saavutustega ka otsustajatele silma. Võid ära teenida heakskiidu, parimal juhul aga suurendavad tänased sündmused su sissetulekut.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Töised ja isiklikud teemad kipuvad põimuma. Vastassoost kolleegide või ülemustega sujub koostöö paremini, aga see võib olla omajagu patustest mõtetest kantud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Täna pikka juttu ja virisemist ei sallita, tegevust tuleb planeerida konkreetselt ja kiiresti, rõhk on tegutsemisel. Hästi sujub füüsilise töö tegemine, jõudu on palju.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Parimad sõbrad on need, kes lasevad sul olla selline, nagu sa oled. Nad tunnustavad sind kui erilist isiksust, annavad andeks su väikesed nõrkused.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole teadlik oma jõust ja võimetest. Ära proovi jätta paremat muljet, ära valeta oma teadmiste, oskuste ja saavutuste kohta. Sulle antakse just nii palju vastutust, kui suudad kanda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kas sa ise saad aru, milliseid signaale välismaailmale saadad? Kuna osaliselt tulevad need alateadvusest, ei pruugi sa ise märgata kõike, mis kaaslastele sinu juures silma hakkab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära kujunda arvamust inimeste kohta selle järgi, milline on nende ühiskondlik positsioon või varanduslik seis. Ka siis, kui keegi on sind just nende kriteeriumide järgi hinnanud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled ilus, tark ja tubli, seda pole mõtet varjata. Ehk on sul hobi, millest õnnestub sissetulekuallikas kujundada, täna võid selleks võimaluse leida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Raske on tööle keskenduda, kui keegi sind üsna ülbelt õpetama või käsutama kipub. Parimad mõtted võivad tekkida õhtupoolsel ajal, pärast tööpäeva lõppu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sõlmi koostöösuhteid, kui nõu või abi vajad, otsi üles parimad asjatundjad. Millegi organiseerimine kulgeb kiirelt ja mõistuspäraselt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tee tööd ja arenda karjääri – võimalusi on täna õige rohkesti! Eriti palju võib kasu olla vastassoost kolleegide või mõne lugupeetud inimese toetusest või headest soovitustest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaimse aktiivsuse tase tõuseb. Ilmselt ei taha sa niisama laiselda, vaid leiad põneva tegevuse, mille kaudu midagi õppida. Tunned end hästi tarkade inimeste seltskonnas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval isiklikul aastal oled julge ja pakatad elulustist. Tahad tegutseda iseseisvalt ja katsetada uusi asju. Analüüsi iseennast ja varem saadud kogemusi, et paremini mõista, kuhu ja kuidas liikuda. Sul tekib suurepäraseid ideid, jätkub ka südikust neid ellu viima hakata. Armuasjus kipud idealistlik olema.