Gillian Anderson ja Peter MorganFoto: Vida Press
Inimesed
16. veebruar 2021, 10:30

Gillian Andersonil õnnestus oma kallim sõbranna küüsist tagasi saada (1)

Daily Maili teatel on Netflixi menusarja "Kroon" stsenarist Peter Morgan naasnud oma kauase kallima Gillian Andersoni juurde. Jaanuaris selgus, et mees oli alustanud suhet Andersoni sõbranna Jemima Khaniga. Näitlejanna jaoks olnud see šokk.

Anderson (52) ja Morgan (57) otsustasid oma kauase visiitsuhte lõpetada detsembris – õige pea pärast koostööd "Kroonis", kus Gillian kehastas legendaarset Briti peaministrit Margaret Thatcherit. Anonüümsete allikate väitel oli armulugu lihtsalt oma aja ära elanud ning lahkuminek olnud sõbralik.

Kuid Daily Mail väitis jaanuaris, et Gilliani šokiks kolis Peter õige pea tema sõbranna Jemima Khani juurde. Khan (46) on kuulsast Goldsmithi pangandussuguvõsast pärit seltskonnakaunitar, kel on seljataga abielu omaaegse Pakistani kriketituusa ning praeguse peaministri Imran Khaniga ja armulugu Hugh Grantiga. "Salatoimikute" tähe vapustus olnud seda suurem, et temaga polnud Morgan ühe katuse all elanud – kuid uue silmarõõmu juurde kolinud Peter väga kärmelt.

Nüüd väidab Daily Mail, et Morgani ja Khani suhe on läbi ning mees on naasnud Andersoni juurde. Jemima olla vapustatud ja segaduses. Väidetavalt viibib Morgan praegu koos Andersoniga Prahas, kus näitlejanna on lähikuudel hõivatud draamaga "White Bird: A Wonder Story". Gillian kehastab prantsuse matriarhi, kes annab peavarju juudi põgenikule.