Larry King ja Shawn 2006. aastal.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. veebruar 2021, 09:50

Larry Kingi lesk kavatseb tema testamendi vaidlustada

Larry Kingi lesk Shawn väidab, et uudis mehe salatestamendist tuli talle täieliku üllatusena. Jutusaatelegend jättis kogu oma vara lastele, kuid abikaasa väidab, et keegi võis talle selleks survet avaldada.

Eelmisel nädalal ilmnes, et King oli 2019. aastal kirjutanud oma testamendile käsitsi paranduse, millega jättis oma kahe miljoni dollari suuruse varanduse viiele järeltulijale. Selleks ajaks oli Larry ja Shawni abielu karile jõudnud ning mees oli sisse andnud lahutuse. Enne tema surma lahutus siiski ei jõustunud.

Testamendi järgi pidi Kingi varandus jagunema võrdselt tema viie lapse Chaia, Andy, Larry juuniori, Chance'i ja Cannoni vahel. Telemehe adoptiivpoeg Andy suri paraku mullu juulis 65 aasta vanuses infarkti. Vaid kuu hiljem murdis vähktõbi Larry 51aastase tütre Chaia. Nii jaguneb Kingi varandus tema kolme poja vahe, kellest kahe ema on tema kaheksas abikaasa Shawn. 

Kuid naine keeldub testamendiparandust uskumast ja kavatseb selle vaidlustada. "Meil oli väga veekindel perekondliku vara plaan," ütles Shawn New York Postile. Naise sõnul koostasid tema ja Larry selle abielupaarina 2015. aastal. "See on endiselt olemas ja see on seaduslik testament. Ja punkt. Ja ma olen täiesti veendunud, et see jääb kehtima, ja mu advokaadid annavad ilmselt vastulause sisse."

Nüüdseks on selgunud, et Kingi ei tapnud koroonaviirus, nagu varem meedias kahtlustati. Shawni sõnul sai Larry viirusest vaatamata nõrgale tervisele jagu, kuid telestaari viis lõpuks hauda hoopis veremürgitus.