Vladas RadvilaviciusFoto: Teet Malsroos
Inimesed
11. märts 2021, 12:18

„Pilvede all“ näitleja maja sundmüük lõppes oodatust varem. Vladas Radvilavicius: ärge uurige! (11)

Sarja "Pilvede all" näitleja Vladas Radvilaviciuse Viimsis asuv kahekorruseline maja pandi sundmüüki. Kroonika kirjutab, et nädal aega kestnud enampakkumine lõppes oodatust varem. 

"Vladas Radvilavicius suutis oma rahalised kohustused täita enampakkumise väliselt ning täitemenetlused on lõpetatud. Enampakkumine tühistati enne selle lõppemist," sõnab kohtutäituri abi Sergei Volf Kroonikale. "Ärge uurige ja ärge valetage," vastab Vladas pärimisele, kust võttis ta raha poole miljoni eurose võla tasumiseks. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Õhtuleht kirjutas veebruari keskel, kohtutäitur Elin Villipus müüb avalikul elektroonilisel enampakkumisel Radvilaviciusele kuuluvat vara, et sellega kompenseerida suur võlasumma akstiaseltsidele ALG Liising ja Luminor Bank. Vladas võlgneb Luminorile 5,4 miljonit krooni ehk 345 122,9 eurot. ALG-le on mees võlgu 2010. aastast 2 miljonit krooni ehk 127 823,3 eurot ja 2016. aastast 63 400 eurot. Seega ületasid võlad poole miljoni euro piiri.

"Elus on igasuguseid keerdkäike ja praegu on minu maja kohtutäituri juures müügil," tunnistas Vladas Retro FM saates "Retro Hommik". "Üle kümne aasta tagasi hakkas pank ühte mu tuttavat majast välja tõstma ja võtsin suured laenud, et ta maja välja osta ja lasta tal seal edasi elada. Aga ta ei ole ise midagi ette võtnud, nüüd on asi jõudnud nii kaugele, et ka minu maja on lisatagatisena seal," selgitas mees.

"Sel nädalal saame asjad korda jälle ja lähme eluga edasi. Kedagi kuskile välja tõstma ei hakata," jäi Vladas rahulikuks ja liialt muretsema ei hakka. "Mul neid teisi elukohti on veel. Ärge muretsege, kõik on hästi."