Tele

Koeraomanikud on loomakaitsjatega raksus: kadunud koera tagasi ei anta, ilma loata salvestatakse telefonikõnesid (5)

LISA KOMMENTAAR

Reguleerida seadustega16. veebruar 2021, 23:57
Ilmselt loomakaitsjad nii raha teenivadki - omanike loomad "loovutatakse" järgmistele, seal ei sobi, võetakse ära ja "loovutatakse" järgmisele. Tegelikult peab vastu võtma seaduse, kus sellised nn loomakaitsjad omatahetsi tegutseda ei saa: 1. tuvastatakse kas loom oli hooleta; 2. tuvastatakse, kas looma heaolu on võimalik parandada sama omaniku juures; 3. juhul kui endine omanik ei sobi loomapidajaks, siis otsida uus pere ja kulud jätta eelmise omaniku kanda; 4. looma loovutamine peab olema kirjalik!, et takistada ebaseaduslikku tegevust.
Vaene koerake !16. veebruar 2021, 09:34
Omanikud oleks ikka pidanud mõtlema. Selline väike nupsik väljas külmaga lumehanges, pulstis ja hooldamata. Kadus ära, siis nenditi suht ükskõikselt, et ju siis hundid pistsid nahka.... Kogu pere suhtumine paistis just välja vanaema sõnadest....Kaamera ees pole vaja krokodillipisaraid valada.
Anna16. veebruar 2021, 10:13
Saage aru, et maal võib ka väike koer vabalt õues olla! Armas näoke ei tähenda seda, et loomale tuleks roosa lehv pähe siduda ja kandekotis kaubanduskeskusi pidi vedada! Kui inimene teadliku manipuleerimisega endast välja viiakse, siis võibki nii vastata ja seda ju taotletigi.
Anna16. veebruar 2021, 08:04
Ilus väike koerake hakkas meeldima! See, et käpaalused karvad pügamata ja küüned pikad ei näita veel, et peremees ei hooli. Mõnikord tundub küll, et hea asja varjus tegutsevad maniakid. Ikka leidub keegi, kes teab täpselt, kuidas kõik teised ka elama peavad. Linnas on loomapidamine hoopis teine asi kui maal. Mina ütleks, et tubaseid kasse ja koeri ahistatakse! Aga tean, et nüüd virutatakse mulle igasugustes eeskirjadega piki pead!
15. veebruar 2021, 21:20
Varjupaigad ja hoiukodud peaksid ju rahul olema kui omanikud oma loomad üles leiavad! Mis jant neis ikka käib?