Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
15. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 16. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Veedad ehk päris palju aega koos ühe vastassoost kolleegi või äripartneriga. Muidugi on teil tähtsaid asju ajada, ent su kallim ei pruugi sellest õigesti aru saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled tööl kohusetundlik, konkreetne ja täpne. Ent sind võib takistada kinnismõtetesse takerdumine. Ära ole alluvate või kolleegide suhtes ülemäära nõudlik!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võtad julgelt tööd ette ning vastutuse enda kanda, vajadusel juhid kindlakäeliselt ka suuremat meeskonda. Teisi on lihtne veenda ja oma tegemistesse kaasata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päev sobib koosolekute pidamiseks. Niisama pläkutamiseks seal ei lähe, inimesed on asises meeleolus. Kui mingi otsus vastu võetakse, viiakse see kiiresti ka ellu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ei ole mõtet teadmisi ainult endale hoida – kui tunned, et oled pädev, ütle julgelt oma arvamus välja, vajadusel anna teistelegi nõu. Mõjud autoriteetselt, sind võetakse kuulda.

Neitsi
23. august – 22. september

Koostöös suurepäraste kolleegide ja koostööpartneriga võid saavutada läbimurde. Areng on äkiline ja kiire, hoia kindlalt rooli, hoia pea selge!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kaldud kaasinimeste tunnetele rõhuma, nendega manipuleerima. Et tööasjus edu saavutada, võid mängu panna isikliku veetluse. Anna endale aru, millega sa riskeerid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Arengud suhetes on nii kiired, et sul võib hakata pea ringi käima. Sa ei suuda olukorda adekvaatselt tajuda ning juhindud tegutsemisel eelkõige instinktidest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vaja on ennast maksma panna ja võimalused ära kasutada. Välja võivad ilmuda tugevad konkurendid, võistlusmoment annab sulle ainult tarmukust juurde.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb olla julge ja otsustav, teha kiireid ja tõhusaid käike. Sul on varasemaid kogemusi, millele toetuda, palju on kasu ka lapsepõlves saadud töökasvatusest ja distsipliinist. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Igapäevane suhtlus või millegi õppimine võib sind kokku viia vastassoolisega, kes sul hetkega põlved nõrgaks võtab. Olenemata su elukogemusest leidub inimesi, kellel on sulle erakordne mõju.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehk oled tööl kõnelusi kõrgemal positsioonil olevate isikutega aina edasi lükanud. Nüüd enam venitada ei tasu, mine ja räägi oma jutt keerutamata ära.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algav eluaasta tõotab tulla mitmekülgne ja põnev. On küllaga võimalusi armuasjade edendamiseks ning uuenduste tegemiseks kodu vallas, vajadusel ka uude elukohta kolimiseks. Hoiduma peaksid liigsest pingutamisest ning võitlemisest asjade pärast, mis sind otseselt ei puuduta. Konfliktsetest tüüpidest hoia eemale.