Janet JacksonFoto: Ā© Kevork Djansezian / Reuters
Inimesed
15. veebruar 2021, 15:19

Janet Jacksoni iidvana album tõusis rinnaskandaali meenutamise peale esikümnesse (1)

Justin Timberlake'i kahetsev sõnavõtt Britney Spearsi ja Janet Jacksoni aadressil on vähemalt viimase karjäärile kenasti hoogu juurde andnud - Janeti 1986. aasta album "Control" tõusis ootamatult edetabeli esikümnesse.

New York Posti teatel oli Janet Jacksoni ammune plaat nädalavahetusel Apple iTunesi allalaadituimate albumite seas kaheksandal kohal. 

Timberlake avaldas Instagramis kahetsust, et oli omal ajal Jacksonit ja oma endist sõbratari Spearsi halvasti kohelnud. "Hoolin neist naistest ja austan neid ja tean, et vedasin neid alt."

Janeti ja Justini kunagine esinemine Super Bowli poolajasõus põhjustas skandaali: Timberlake kiskus lauljanna rinna paljaks. Tegu oli lavastusega ning Janeti nibu kattis kaunistus, kuid lauljanna karjäär sai ränga hoobi. Timberlake võttis tema kaitseks sõna alles aastaid hiljem. 

Timberlake'i omaaegsed suhted Spearsiga kerkisid hiljuti esile seoses New York Timesi dokfilmiga Britney artistiteest ja kohtuvõitlustest. Filmis rõhutatakse, kuidas ajakirjandus endist lapstähte Spearsi häbistas, kui Justin pärast suhte lõppu avalikult kiitles, et on Britneyga maganud - popprintsess ise oli väitnud, et nende vahel polnud seksuaalsuhteid ning ta on süütu.