Foto: @johannakokkila/Instagram
Inimesed
15. veebruar 2021, 11:37

Renny Harlin kosis noort kallimat 30 000eurose kihlasõrmusega (6)

Soome päritolu Hollywoodi režissöör Renny Harlin valmistub pulmadeks: ta libistas sõbrapäeval oma noore elukaaslase sõrme imekauni sõrmuse.

Ilta-Sanomate teatel kihlusid Harlin (61, "Visa hing 2") ja fitness-sportlane ja projektijuht Johanna Kokkila (27) Istanbulis, kuhu nad olid sõbrapäevaks sõitnud. Armuleek oli sündinud mullu Soome filmi "Klassikokkutulek 3" võtteil, mille Renny lavastas. Selleks ajaks oli Harlinil otsa saanud armusuhe hiinlanna Kay Huangiga. 

Kokkila esitles Instagram Storys Ritz Carltoni hotelli sviiti, mille tema kuulus peigmees neile broneerinud oli. Kihlasõrmus on imekaunis ning spetsiaalselt Harlini tellimusel valmistatud. Ilta-Sanomate usutletud eksperdi sõnul jääb sellise briljantsõrmuse hind 30 000 euro kanti.

Renny ja Johanna kinnitavad kihlusuudist. "Kulgeme ühise tuleviku poole," kommenteeris muidu Bulgaarias Sofias elav paar. Ilta-Sanomate teatel on Harlin tõeline vana kooli härrasmees: ta palus esmalt Johanna kätt tema isalt.

Kaunitari on võrreldud prints Harry abikaasa Meghan Markle'iga ning temagi on alustanud näitlejakarjääri. 

Harlin oli 1993–1998 abielus "Thelma & Louise'i" näitlejanna Geena Davisega. 1997. aastal sünnitas Renny endine assistent Tiffany Bowne talle abieluvälise lapse – poeg Luukas on režissööri ainus järeltulija. Kallimaid on Harlinil olnud mitmeid, nende seas näitlejanna Laura Dern ja 1993. aasta Soome iluduskuninganna Tarja Smura.