Harry ja MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. veebruar 2021, 22:23

FOTO | Lõpuks ometi! Prints Harry ja Meghan Markle saavad teise lapse! (12)

Sussexi hertsogipaar Meghan ja Harry teatavad, et ootavad oma perre teist last. Nende esiklaps Archie sündis 2019. mais. Alles mullu paljastas Meghan, et elas üle raseduse katkemise. 

"Saame kinnitada, et Archiest saab suur vend. Sussexi hertsog ja hertsoginna on ülevoolavalt õnnelikud," kinnitab paari esindaja Guardianile. 

Meghan ja Harry jagasid ka beebiootuspilti - mustvalgel fotol lamab Meghan puu all, tema pea puhkab Harry süles ning Harry hoiab hellalt oma naise kõhtu. Foto tegi Misan Harriman, kes on paari lähedane sõber. "Meg, olin sinu pulmas ja tunnistasin selle armastusloo algust ja mul on suur au, et saan jäädvustada selle kasvu," kirjutab fotograaf Twitteris. 

Meghani ja Harry teine laps saab troonijärjekorras olema kaheksas. 

Alles novembris paljastas Meghan, et ootas juba teist last, kuid kaotas beebi. "See juulihommik algas täpselt sama harilikult kui iga teine päev: tee hommikusööki. Sööda koerad. Võta vitamiine. Leia see kadunud sokk. Võta üles üksik rasvakriit, mis on laua alla veerenud. Tõmba juuksed hobusesabasse, enne kui oma poja hällist välja tõstad," kirjutas Meghan New York Timesi loos pealkirjaga "The Losses We Share" ("Meie ühised kaotused").

Endine näitlejanna kirjeldas, kuidas tundis pärast Archie mähkme vahetamist kõhus valusööstu. "Varisesin põrandale, tema minu süles, ümisesin unelaulu, et me mõlemad rahulikud püsiksime. [...] Teadsin oma esmasündinu külge klammerdudes, et jään oma teisest lapsest ilma."

Mõned tunnid hiljem lebas Meghan juba haiglavoodis ja hoidis oma mehe käest kinni. "Tundsin, et tema peopesa on higine, ja suudlesin ta sõrmenukke, mis olid meie mõlema pisaraist märjad. Põrnitsesin külmi valgeid seinu ja mu pilk klaasistus. Püüdsin ette kujutada, kuidas me sellest kunagi paraneme."

Prints Harry ja Meghani poeg Archie tuli ilmale üle-eelmise aasta maikuus. Eelmise aasta algul lahvatas pomm: selgus, et Sussexi hertsogipaar soovib elada osa ajast Inglismaalt eemal. Briti ajakirjandus oli Meghanit halastamatult materdanud, lisaks mustasid teda avalikult isa Thomas ja poolõde Samantha.

Mullu märtsis lahkusidki Harry ja Meghan ametlikult Briti kuningliku pere aktiivi seast.