Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 15. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Puutud kokku erinevate inimestega, suhtlus on intensiivne ja emotsionaalne. Vali hoolikalt sõnu, sest teised võivad su ütlemiste suhtes ootamatult tundlikud olla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pilk on tulevikku suunatud, teed uljaid tulevikuplaane. Tänased uudised aitavad sul otsustada, millised mõtted oleks targem valikuid tehes kõrvale jätta, millisest teest hoiduda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vestlused kisuvad isiklikuks ja tundeliseks. Pole välistatud, et keegi su rinnaesise märjaks nutab. See võib väsitav ja valus, samas mõlemale osapoolele puhastav kogemus olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Energiat on palju, ent sa ei pruugi suuta seda õigesti kasutada. Kipud teiste ütlemisi isiklikult võtma, nii on oht asjatult solvuda ja kaaslastele pahasti öelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu ja su kallima varasemad kogemused, kodust kaasa saadud tõekspidamised on paratamatult erinevad. Kui te seda ei mõista, viivad eriarvamused konfliktideni.

Neitsi
23. august – 22. september

Kasuta sisemist tarkust ja varasemate kogemuste käigus omandatud teadmisi. Ka kunagise mentori või õpetaja soovitustest võib äriasjade korraldamisel abi olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära kuluta päeva laisklemisele ja elu nautimisele, ehkki selline kiusatus võib sul ju olla. Otsi üles parimad koostööpartnerid, sõlmi ka uusi tutvusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid jõuda äratundmisele, et sa ei jõua teha nii palju tööd, kui ülemused sinult nõuavad, sest muidu ei jää sul kodu ja pere jaoks üldse aega ja energiat.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tööalases plaanis võivad avaneda uued uksed. Ehk tekib võimalus karjääriredelil kõrgemale pulgale saada või saad ülesande, mis toob töörõõmu, edu ja kuulsust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Keegi võib survet avaldada, justkui teaks ta sinust paremini, mismoodi sa oma raha- ja äriasju korraldama pead. Kuula õpetussõnad ära, ent suhtu neisse kahtlevalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad teadmisi, mis võimaldavad sul tegevusvälja kiiresti laiendada. Võid leida sõbra, kes toob su ellu meeldivaid emotsioone ja aitab kuidagi ka ametialases tegevuses.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mälestused võivad pinnale tõusta, ehk selgub, et mingid asjad on jäänud selgeks rääkimata ning teevad ikka veel haiget. Sul tuleb ometi kord otsustavaid käike teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! See eluaasta algab justkui õnnetähe all – sind toetavad nii Jupiteri kui Veenuse soodsad mõjud. Tasub olla hästi aktiivne ning astuda samme oma unistuste täide viimise poole. Kui midagi alustad, on edusammud kiired tulema. Ootamatu õnnetoov muudatus võib sind tabada armuelus.