Justin Timberlake ja Britney Spears 2002. aastal Britney mängufilmi "Crossroads" esilinastusel. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. veebruar 2021, 12:00

Justin Timberlake palus Britneylt ja Janet Jacksonilt andestust

Justin Timberlake palub sotsiaalmeedias avalikult andestust oma endiselt sõbratarilt Britney Spearsilt ja Janet Jacksonilt, kel ta 2004. aastal Super Bowli poolajakontserdil rinna paljaks rebis.

Koos näitlejanna Jessica Bieliga kaht poega kasvatav Timberlake (40) ütles, et on näinud sõnumeid, tääge, kommentaare ning mureavaldusi, kus teda süüdistati naistevihas ja rassismis, ning tahab neile reageerida. "Kahetsen kibedalt neid eluperioode, mil mu teod süvendasid probleemi, mil rääkisin kohatult või ei võtnud õige asja eest sõna."

Justin tõstab nimeliselt esile oma endise pruudi Britney Spearsi ja vanema kolleegi Janet Jacksoni. "Hoolin neist naistest ja austan neid ja tean, et vedasin neid alt."

Super Bowli intsident põhjustas omal ajal määratu skandaali, ehkki Janeti rinnanibu kattis kaunistus. Lauljanna karjäär jäi pikalt soiku, kuid Timberlake võttis tema kaitseks avalikult sõna alles mitme aasta pärast. 

Timberlake'i omaaegsed suhted Spearsiga kerkisid hiljuti esile seoses New York Timesi dokfilmiga Britney artistiteest ja kohtuvõitlustest. Filmis rõhutatakse, kuidas ajakirjandus endist lapstähte Spearsi häbistas, kui Justin pärast suhte lõppu avalikult kiitles, et on Britneyga maganud - popprintsess ise oli väitnud, et nende vahel polnud seksuaalsuhteid ning ta on süütu.