Inimesed

Vana arm, ei see roosteta! Kristiina Heinmets ja Aivar Aigro tunnistavad, et on taas koos (6)

LISA KOMMENTAAR

kõik on ammu nähtud12. veebruar 2021, 13:20
Põhjus on pigem selles, et vanuses 45+ pole lihtne uut vaba ja edukat meest leida. Tulebki mängida mängu, et ikkagi armastame vana kaaslast.
Optimistlikult12. veebruar 2021, 11:37
See pole esimene ega viimane paar, kes pärast lahkuminekut saab aru, et õiget põhjust nagu polnudki. Muuta eriliselt endid polegi vaja, vaid tuleb rohkem teineteisega arvestada, rääkida omavahel kõik teemad läbi ja vajadusel midagi ka andestada. Pealegi, kui tänapäeval on kolme lapse suureks kasvatamine tõsine töö, on parim lahendus siiski vanemate ühe katuse all elamine. Inimesed on väga erinevad ja ühest lahendust pole.
N3512. veebruar 2021, 11:31
Minul on küll hea meel, et 1 suhegi ikkagi on otsustatud taastada tänapäeval... ei pruugi olla vana supp, vaid erimeelsused said lahendatud, sügavalt oma sisse vaadatud ning jõuti otsusele et koos ikkagi edasi minna. on ju ca 20 a niikuinii koos oldud
Rita12. veebruar 2021, 10:12
Vanat suppi üles soojendades võib see hapuks minna. Täiskasvanud inimene oma põhiolemuselt ei muutu. Vähesed inimesed on võimelised ennast muutma. Ja üleüldse, inimsuhted ei ole enamasti nagu kell, et kui vedru maha käib võib jälle üles keerata.
Rita to Kui12. veebruar 2021, 15:25
Miks isiklikuks lähed? Saab parem? Mürk otsib väljapääsu? Suhteid ja vigu on erinevaid. Sõprussuhet (loe:sõprade vahel) on kergem taastada kui paarisuhet. Aga kui õnnestub, siis palju õnne! Ehk siis "sinusugune" oskab oma paarisuhet hoida elu lõpuni. Tule kirjuta siis mitmekümne aasta pärast sellest :) Loodetavasti sa ei unustanud, et suhtes on kaks osapoolt ja ühe ponnistusest võib väheks jääda.
Smv. See mees on nõus selle naise arved kinni12. veebruar 2021, 09:18