Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 14. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

See, et sa sõbrapäeval kallimat meeles pead, on täitsa loogiline. Ent üles tasuks otsida ka need sõbrad, kellega sul viimasel ajal aega pole olnud suhelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna võib sul lihtsalt vedada! Meeldivad üllatused juhtuvad ootamatus kohas. Pole välistatud, et keegi vägagi kaunis vastassoost isik sinuga ühendust võtab ning armastust avaldab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kontakte erinevate inimestega tekib küll palju, kuid valdavalt jäävad need pealiskaudseks. Suhtlust alustades on tähtis endast luua positiivne esmamulje.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui kellessegi armunud oled, võta süda rindu ja otsi võimalusi talle lähenemiseks. Ära siiski ürita oma ihade objekti tormijooksuga vallutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võiksid kallimale sõbrapäeva puhul tavatu elamuse pakkuda. Üllata teda, tehke koos midagi niisugust, mis mõlemale elevust ja avastamisrõõmu pakub.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled ilus, tark ja hea, seda pole mõtet varjata. Näita julgelt enda parimaid külgi, küllap jääd silma mõjukatele isikutele, kes sind edaspidi aidata saavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev rahaasjade ajamiseks. Kaaslased on sinu suhtes lahked ja koostööaltid, ehk lausa heldedki. Kui sul on vaja sugulastega rahateemal rääkida, tasub jutuajamine ette võtta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid saada sõbrapäevasõnumeid inimestelt, kellelt seda oodatagi ei oskaks. Keegi ehk julgeb ometi kord avaldada, et on sind ammu imetleva pilguga jälginud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kasuta oma sisemist tarkust ja varasemalt omandatud teadmisi. Ka kunagise sõbra või õpetaja soovitustest võib praegu äriasjade korraldamisel palju abi olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära kuluta eriti võimalusterohket päeva laisklemisele ja elu nautimisele, ehkki selline kiusatus võib sul ju olla. Otsi üles parimad mõttekaaslased, sõlmi ka uusi tutvusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Merkuuri ja Jupiteri ühendus annab erakordsed võimalused info hankimiseks, õppimiseks ja enese arendamiseks. Võiksid osa võtta koolitusest või õppepäevast.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Infokanalid on valla, praegu saadud teave viib sind edasi. Võid leida uue sõbra, kes toob su ellu meeldivaid emotsioone ja aitab kuidagi ka ametialases tegevuses.

Sünnipäevalapsele 

Palju õnne, Veevalaja! Sinu sünnipäeva õnnetoovad taevaseisud jäävad sind saatma järgneva eluaasta vältel. Tõotab tulla hea aeg, aga pead meelde tuletama, et loorberitele ei tohi puhkama jääda. Õpi ja täiusta ennast, see aitab sul maailma paremaks muuta. Leiad meeldivaid kaaslasi, ehk ka tõelise armastuse.