Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 13. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinus on seikluslusti, tahad kogeda midagi uut ja huvitavat. Eriti annab see tunda suhete vallas – tutvuste loomine võluvate vastassoost isikutega on sinu jaoks põnev mäng.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg toob mõtteerksust ja sisemist ärevust. Uute ideede ellu rakendamiseks päev kuigi hästi ei sobi – mõte võib küll olla hea, ent tegevuse alustamine ei taha õnnestuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Uut infot omandad nagu lennates, õppimine sujub suurepäraselt. Internetist teavet otsides võid teha põnevaid avastusi. Nii mõndagi mõtlemapanevat kuuled ka kaaslastelt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on julgust selleks, et varem salajas hoitud head plaanid kaaslastele avalikustada. Küllap saad tunda nende toetust, sinu leidlikkust hinnatakse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kodused asjad annab oma tahtmist mööda seada. Sugulased on vastutulelikud ja helded, võimalik, et saad perekonna poolt majanduslikku tuge ja head nõu.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap on põnev olukord, tavalisest rutiinist on asi kaugel. Sõbrad võivad sind meeldivalt üllatada. Mõtle ka ise, kuidas teiste ellu veidike elevust tuua.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev toob huvitavaid kohtumisi ja arenguid suhetes. Piisata võib sellest, et satud õigel ajal õigesse kohta – asjad hakkavad arenema justkui iseenesest ja suurel kiirusel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa tead, millised on su eesmärgid, oled valmis nende nimel pingutama. Vajadusel selgitad oma mõtteid teistelegi, nende arvamus sulle aga eriti korda ei lähe.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev ilmselt plaanipäraselt ei suju. Juhtuda võib nii mõndagi, ilmselt üsna meeleolukat. Oled ehk ka ise trikitamise tujus ja valmistad lähedastele ja sõpradele üllatusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea päev nii sõpradega kohtumiseks kui ka koosolekute korraldamiseks ja huvigruppidega suhtlemiseks. Õnnestub teha edasiviivaid tulevikuplaane.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Fantaasialend on kõrge – sinu mõtteavaldused on ootamatud. Need võivad teistele ehk isegi pisut pentsikud tunduda, ent kindel on see, et märkamatuks sa küll ei jää.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ammu kujunenud väärtushinnangute kohandamine praeguste oludega sujub lihtsalt. Oled uudishimulik ja muudatustele avatud. Päev võib tuua rõõmsaid üllatusi, isegi kingitusi.

Sünnipäevalapsele 

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on põnev eluaastaring, mil sul on võimalik palju uut õppida ning tegevusvälja avardada. Aeg sobib õpingute alustamiseks, aga ka vaimse töö tegemiseks. Raskusi võib olla tegevustega, mis nõuavad süvenemist igavatesse teemadesse. Leiad uusi tuttavaid, ent kindlamat tuge pakuvad vanad sõbrad.