Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 12. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Esmatähtis on koostöö. Hea päev edasiviivate koosolekute pidamiseks, mõttevahetus on kiire ja asjalik. Õhtul tõotab tuua põnevaid vestlusi vabas õhkkonnas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võta tööpäeva täie tõsidusega, süvene tööülesannetesse, mis nõuavad süsteemset mõtlemist ning head sõnaseadmise oskust. Läbirääkimistel oled vormis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võiksid koolitusele minna. Omandad hästi uut infot, oskad eristada tähtsat ebaolulisest. Tasub tarkade inimestega juttu ajada, esitada neile küsimusi huvipakkuvatel teemadel.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea on süveneda siis, kui oled rahus ja vaikuses. Et täita teiste nõudmisi, pead esmalt aru saama, kuivõrd on need kooskõlas sinu isiklike vajaduste ja püüdlustega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hästi mõnus on kallimaga koos olla. Tahad talle oma mõtetest ja tunnetest rääkida, ideid ja plaane jagada. Ära vaid unusta aega võtta ka selleks, et tedagi kuulata.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui teed vaimset tööd, on päev ideaalne. Suudad hästi keskenduda, märgata ka pisimaid detaile. Ühtviisi edukalt võib sujuda nii raamatupidamine kui loominguline sõnaseadmine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad võimaluse teiste ees arvamust avaldada, oma seisukohti põhjendada. Tee seda, ent suhtu austusega ka teiste arvamustesse, ära võta kõiketeadja positsiooni.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõndagi võib anda see, kui mõtled läbi varasemad sündmused, mis sarnanevad kuidagi praegusele olukorrale. Sul on omajagu kogemusi, millest on paljugi õppida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled seltskondlik ja jutukas. Hea meelega avaldad oma arvamust, vaidleminegi pakub sulle lõbu. Ehkki oled oma seisukohtades ilmselt kaljukindel, ära kisu teisitimõtlejatega tüli.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ka üksiküritajana võid edukaid äriideid genereerida. Ehk sa ei tahagi neid teistega jagada, sest mõtled ennekõike enese vajadustele ja tunned, et on parem kasumit mitte jagada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kahe õnneplaneedi, Veenuse ja Jupiteri harmoonia soodustab kontaktide leidmist inimestega, kes on sulle kuidagi kasulikud ning kellega on samas ka meeldiv suhelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sõprade tugi on oluline, üksinda olles võid üle mõelda ja ummikusse sattuda. Kunagi omandatud kaljukindlad arusaamad võivad mõjuda takistavalt.

Sünnipäevalapsele 

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on eluaastaring, mil sul on võimalus end palju arendada. Ehkki oled julge ja enesekindel, on alati midagi õppida. Lähtud isiklikest eesmärkidest, tead päris hästi, mida sa tegelikult vajad. Pead jälgima, et sa kaaslaste suhtes egoistlikuks ei muutuks, nemadki vajavad tähelepanu ja ärakuulamist.