Esmé BiancoFoto: Vida Press
Inimesed
11. veebruar 2021, 11:10

„Troonide mängu“ näitlejanna: „Marilyn Manson on koletis, kes oleks mu peaaegu hävitanud!" (1)

"Troonide mängust" tuntud inglise näitlejanna Esmé Bianco on liitunud nende enam kui tosina naisega, kes süüdistavad šokirokkar Marilyn Mansonit (52) vaimses, füüsilises ja seksuaalses väärkohtlemises. "Tundsin end põhimõtteliselt vangina. Tulin ja läksin tema suva järgi. Tema ütles, kellega ma rääkida tohin. Helistasin oma perele riidekapis redutades."

Rosi osatäitjana tuntud Bianco (38) rääkis New York Magazine'i veebiajakirjale The Cut, et tal tekkis Mansoniga suhe 2009. aastal 26 aasta vanusena. Algul olnud muusik tema jaoks tõeline eeskuju, "kes aitas mind teismelisena üle uskumatult süngetest ja rasketest aegadest". Kuid kooselus osutunud rokkar koletiseks, "kes oleks mu peaaegu hävitanud ja oleks peaaegu hävitanud nii palju naisi."

Vaimse terroriga kaasnes ka vägivald. Bianco sõnul ründas Manson teda muusikavideo võtteil ning ka seksuaalvahekorra ajal, seadis talle rangeid reegleid ning ajas teda kord mööda nende ühist korterit kirvega taga.

Mansoni tuntuim süüdistaja on tema kunagine kihlatu Evan Rachel Wood, kes oli alles teismeline, kui 18 aastat vanem Manson temaga sõbrunes. Woodi sõnul olid nende ühised aastad tulvil koletut vägivalda. Sama on kinnitanud üle kümne naise. Manson ise nimetab süüdistusi jõletuteks reaalsuse moonutusteks. Ometi on muusikuga suhted katkestanud nii tema plaadifirma Loma Vista Recordings ja teda esindav agentuur CAA. 

Nagu Wood on ka Bianco varem rääkinud, et ta on koduvägivalla ohver, kuid toona ei nimetanud kumbki vägivallatseja nime. Märtsis 2019 avaldas Esmé foto oma vermeis seljast. "Vaatasin seda fotot vanasti uhkusega, sest arvasin, et see kõneleb suurest pühendumisest oma väärkohtlejale. Nüüd vaatan seda õudusega. Ehkki sellest on möödas palju aastaid, on mu õudusunenäod ja traumajärgse sündroomi sümptomid jätkuvalt hullemaks läinud."