LÄHEB PAREMAKS: Tõsielusaatest „Rannamaja“ tuntuks saanud Helena Klaar on juba kuus kuud ravinud rasket aknet. Naise sõnul pole ta näonahk ammu nii heas korras olnud ja kui varem peitis ta end paksu meigikihi alla, siis nüüd ta seda enam teha ei raatsi. Teekond pole aga üldse kerge olnud. Foto: Martin Ahven
Inimesed
15. aprill 2021, 10:38

FOTOD | Helena Klaar kangest akneravist: kõrvaltoimeteks on meeleolu kõikumine, depressioon, väsimus ja motivatsioonipuudus (1)

Tõsielustaar Helena Klaar oli kümneaastane, kui tal akne välja lõi. Olles aastaid tulutult erinevaid meetodeid näonaha korda saamiseks katsetanud, võttis ta kuus kuud tagasi ette kõige kangema akneravi, mis maailmas võimalik on. Tema näonahk on küll kõvasti paranenud, ent ravimite kõrvaltoimed muutsid Helena elu kohati põrguks.

Kui suvel jõudis ekraanile tõsielusari „Rannamaja“, imetlesid paljud vaatajad Helena julgust olla ekraanil sageli meigivabalt, peitmata oma tugevat aknet. Siiski loodab Helena tugeva ravi abil haigusest lõplikult võitu saada. Kahjuks pole isegi selle puhul täielikku kindlust, et ta nahaprobleemid igaveseks kaovad.

Edasi lugemiseks: