Michelle Obama uues lastesaates.Foto: Netlix
Inimesed
10. veebruar 2021, 09:27

Michelle Obama hakkab Netflixi lastesaates poeomanikku mängima!

Endine USA esileedi Michelle Obama andis teada, et hakkab mängima Netflixi lastesaates supermarketi omanikku. Sari "Waffles + Mochi" on võtnud eesmärgiks õpetada lastele kodus kokkamise rõõme vastandina valmistoidule.

Michelle Obama nimetab 16. märtsil Netflixi eetrisse jõudvat lastesaadet lõbusaks, südantsoojendavaks ja lihtsalt maagiliseks. "See räägib heast toidust: hea toidu avastamisest, valmistamisest ja muidugi söömisest." Waffles ja Mochi viivad vaatajad üle kogu maailma, et uurida uusi koostisosi ja katsetada uusi retsepte. "Lastele meeldib see kindlasti, kuid tean, et  täiskasvanudki saavad tublisti naerda - ning mõningaid kööginippe." 

Michelle Obama pani USA esileedina rõhku tervisliku toidu tutvustamisele lastele. "Ausalt öeldes kahetsen, et selist sarja polnud siis, kui minu tütred väikesed olid. Tean ka, et praegu on paljudel peredel raske aeg, ja loodan, et see vahva sari võib kogu maailma kodudesse veidi valgust ja rõõmu tuua."

Voogedastusgigandiga 2018. aastal koostöökokkuleppe sõlminud Barack ja Michelle Obama on sarja produtsentide seas. Varem on presidendipaari ja Netflixi koostöös sündinud näiteks dokumentaalfilm "Becoming" (2020), mis põhineb Michelle'i menukal autobiograafial.