Mart Juur ja Peeter Oja.Foto: Kairit Leibold / ERR
Tele
9. veebruar 2021, 11:28

Peeter Oja ja Mart Juur naasevad teleekraanile: võtame nädala kokku läbi huumoriprisma (36)

“Saates on sees teatud huumorielement,“ räägib Vikerraadio hommikuprogrammis Peeter Oja, kes kinnitab, et toob juba veebruaris Mart Juurega Kanal 2 vahendusel televaatajateni uue huumorisaate.

“Ma arvan, et teist sellist tüüpi telesaadet Eesti telemaastikul hetkel ei ole, kus võetakse nädal kokku läbi huumoriprisma”, räägib Oja, kelle sõnul on saatel omapärased nüansid, millest ta veel rääkida ei saa. Näitleja lubab, et rohkem infot jagatakse juba järgmisest nädalast.

„Ärapanijat“ ei tule Oja sõnul kohe kindlasti. „Olen seda meelt ja seda arvavad ilmselt paljud, et ei maksa vana suppi üles soojendada,“ ütleb ta.

Kas ikka on piisavalt asju, mille üle nalja teha? „Kogu aeg ju toimub midagi. Vahel on nädalad vaesemad, vahel rikkamad, aga see toidab ära taolise saate, mis meil plaanis on,“ räägib Oja.

Näitleja sõnul ei oska ette ennustada, kas saate näol on tegemist hea naljaga. „Võtame oma nurga alt asjad kokku, mõnele see pole kindlasti naljakas, teise ajab rohkem naerma.“

Uue huumorisaatega on seotud ka humoorikate libauudiste portaal lugejakiri.ee. Oja tõi nimeliselt välja lugejakiri.ee tegija Mart Siilivaski, kuid ka teleprodutsendi Mart Normeti ja toimetaja Ave Lepiku. „Meil on selline tore koosseis.“

Humorist Oja tõdeb, et nali muutub ajas. „See on selge. Nii nagu meie keel on ajas muutuv. Meil on kümne aastaga juurde tulnud uued sõnad ja arusaamad, mis on muutunud nüüd täiesti tavapäraseks,“ selgitab ta.