Sandra VabarnaFoto: Martin Ahven
Inimesed
9. veebruar 2021, 10:09

Sandra Vabarna: käes on aeg, kus rasedus on viinud minu kaine mõistuse ja tegutsemisvõime (12)

Muusik Sandra Vabarna avaldab Instagramis, et ongi käes see aeg, kus rasedus on viinud ka kaine mõistuse ja tegutsemise.

"Siiani suutsin kontrollida, mida söön ja tegin regulaarselt trenni, aga viimased päevad olen ise ka kergelt šokeeritud enda isudest, tujudest ja motivatsioonipuudusest!" tõdeb Sandra.

Sandra kirjutab, et oli alguses veidi löödud..."Kuidas ma ei suuda teha kõike seda, mis tahan ja olen planeerinud?! Aga siis otsustasin olla enda vastu leebe! Mu keha kasvatab ühte inimest ja valmistab ette uut elu ja samal ajal on üks teine väike inimene, kes tahab samamoodi tähelepanu ja hoolimist. Las nemad olla siis hetkel minu prioriteedid!"

Muusik otsustas, et ei hakka ajama ennast stressi ja piitsutama nende asjade pärast, mida hetkel ei suuda ning ei saa teha. "Või kui ma söön kõik ära, mis teele satub! Keskendun hetkel nendele asjadele, mida saan ja suudan teha! Aga loomulikult ei lase ma kõikidel headel harjumustel ja muutustel lihtsalt minna! Proovin homme olla jälle natuke parem!" lisab ta.

"Kui teil on raskem hetk või päev, kus te ei jõudnud kõike teha või ei suutnud hoida kinni planeeritust või sõite rohkem, kui oleks tahtnud, siis ärge laske enda tujul langeda ja kindlasti ärge lööge kõigele käega! Mõtelge, mis te kõik juba saavutanud olete ja mis teil sellel päeval hoopis hästi läks! Meil kõigil on midagi, mille üle tänulik või uhke olla! Kasvõi see, et suutsime hommikul voodist püsti tõusta või kellegi naeratama panna..."

Sandra sõnul tuleb kõikidel elus ette ootamatusi ja raskemaid päevi. "See on normaalne! Küsimus on selles, kuidas me siit edasi läheme... homme on uus päev ja saame olla jälle natuke paremad ja anda endast natuke rohkem!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗦𝗔𝗡𝗗𝗥𝗔 𝗩𝗔𝗕𝗔𝗥𝗡𝗔 (@sandravabarna)