Jüri PihelFoto: Erki Pärnku
Tele
9. veebruar 2021, 09:59

Jüri Pihel lubab Kanal 2 teenima panna: proovime kanalile rohkem tähendust anda (2)

Möödunud aastal Margus Linnamäe telemeedia partneriks ja eksperdiks saanud Jüri Pihel, lubab Linnamäe telekanalid teenima panna. „Ega need tulemused nüüd nii halvad ka ei olnud, et hakkad lootusetut ettevõtet üles töötama,“ räägib Pihel Äripäeva raadio saates „Kuum tool“.

„Detsembris, mis oli meie esimene kuu, olime jõulises kasumis, jaanuari tulemused olid toredad,“ tõdeb Pihel ja lisab, et proovivad kanalile veel rohkem tähendust anda. 

Lisaks Kanal 2-le kuuluvad mullu oktoobris asutatud ettevõtte Duo Media Networksi koosseisu Kanal 11 ja Kanal 12. „Tahame tuua prime-time'i saateid, millest on raske mööda vaadata ja millest järgmine päev räägitakse. Ja see ongi minu arust suure televisiooni omadus, kus sa tajud, et seda vaatavad paljud,“ lisab ta. 

Refereeritud artikti täistekst Äripäevas. 

Pihel on kanalis teinud palju muudatusi. Möödunud aastal eemaldas ta esimese hooga saateid, mis ei peaks üldse eetris olema. 

Enne kui Pihel ohjad enda kätte võttis, olid Kanal 2 eetris reede õhtul, vaadatavuse tippajal Hensugusta ja saade „Suhtevimkad“, mida juhtisid liba-ooperilauljaks ristitud Triin Lellep ning laulja ja kirjanik Margus Vaher. Uutest saadetest sai eetris olla vaid paar osa, siis vahetas need välja hoopis saate „Laula mu laulu“ 2015. aasta hooaeg. 

„See põhjus ei ole jälle mitte selles, et sellist saadet ei võiks teha. Lihtsalt ta ei olnud, nagu vanasti öeldi, eetriküps. Täitsa jumala toores, poolikult tehtud saade. Me ei arva, et vaataja väärib sellist poolikult tehtud asja,“ sõnas Pihel Õhtulehele. 

Loe Õhtulehe artiklit pikemalt SIIT.