Ron NõmmFoto: Robin Roots
Inimesed
8. veebruar 2021, 21:37

TV3 VIDEO | Sarisuudleja Ron Nõmme järgmine vallutus oleks Evelin Ilves: meie lood kattuvad

„Ma ei viitsinud kooli lõpetada, seega panin süsteemi varem paika, kuidas pildile saada,“ ütleb sarisuudlejaks tituleeritud ja Brigitte Susanne Hundile truudust murdnud Ron Nõmm saates „Seitsmesed: Duubel“: 

Naistemees pannakse saates tõsiselt suure valiku ette, kui temalt uuritakse, keda ta pigem ette kuvatud naistest suudleks. Esimene valik oli Seidi Voogre ja blogija Malluka vahel. Nõmm naljatleb, et on Mallukat juba suudelnud ja seega valiks Seidi.

Järgmisena peab Ron valima Evelin Ilvese ja Berit Sal-Salleri vahel. Valituks osutub Evelin: „Meie lood kattuvad võib-olla kuidagi.“ Nimelt on mõlemad oma kaaslasi petnud. 

Viimane valik jääb aga Brigitte ja Anu Saagimi vahele. „Te tegite selle mängu vist nädal aega tagasi, siin pole midagi uut,“ on Ron esialgu segaduses, sest suud on ta tänaseks andnud mõlemale. Lõpuks otsustab Nõmm siiski Brigitte kasuks: „Tahaks neile mõlemale midagi saata, aga Brigitte jääb.“

Lisaks sarisuudleja tiitlile on Ron kätt proovimas moedisainerina. Nimelt on noormees loonud endale oma brändi RonnyG ja kutsub üles kõiki liituma ning peagi uudistest osa saama.