Foto: Stanislav Moshkov
Saund
7. veebruar 2021, 17:14

Gameboy Tetris isadusest: meil juhtus kaks korda. See ei olnud plaanitud (1)

Raadio 2 iganädalase jutusaate „Röster“ värskeimat episoodi külastas räppar Gameboy Tetris, keda saatejuht Brent Pere kõikvõimalike küsimustega pinnis. Räägiti nii muusikast, lapsepõlvest kui ka pereelust.

Gameboy Tetris, kodanikunimega Pavel Botšarov, räägib, et kuigi ta iganädalane graafik võib aeg-ajalt kaootiliseks muutuda, on kolmapäevad alati oma perele pühendatud.

Tõenäoliselt on tegemist targa otsusega, kuna Botšarovi sõnul võib juhtuda, et ta läheb stuudiosse kell 12 päeval ning lahkub sealt alles kell 3 öösel.

Brent Pere uuris: „Üks asi, mida on magamata peaga raske teha, on on isa olla, eks?“ Botšarov kinnitas: Oi, see on päris raske ikkagi, sest lapsed on nii aktiivsed. Nad kogu aeg tahavad midagi, tahavad mängida.

„Kui sa magamata oled, siis sa mõtled ainult sellest padjast,“ jätkab Botšarov. „Nemad aga haaravad sind autodega mängima.“ Pere uurib, kas see ongi hetkel räppari elus kõige olulisem ülesanne – olla isa?

„Kindlasti,“ nendib Botšarov ning lisab, et vanema staatus hiilis talle ootamatult ligi. „Meil lihtsalt juhtus. Ja ma võin isegi rohkem öelda, et juhtus isegi kaks korda. See ei olnud plaanitud.“ Õnneks oli tegemist hea juhtumisega.

Poeg on isa suur fänn. „Iga kord, kui tulen stuudiost, siis poeg küsib, et mida ma lindistasin ja ma lasen talle mõne demo,“ räägib mees. „Kusjuures talle meeldib mu muusika.“

Tulevikuplaanideks on mehel soolokarjääri arendamine ning maamaja soetamine enda perele.