Marilyn MansonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. veebruar 2021, 11:00

Manson näitas teismelisele lauljatarile oma vägistamistuba (12)

USA lauljatar Phoebe Bridgers (26) on järjekordne naine, kes on šokirokkar Marilyn Mansonile teravaid etteheiteid. 

"Käisin teismelisena paari sõbraga Marilyn Mansonil külas," säutsus Bridgers Twitteris. Enda sõnul oli ta toona suur Mansoni-fänn. Kuid sümpaatia kadus, kui rokkar näitas talle külaskäigul üht tuba. "Ta nimetas seda vägistamistoaks," seletas Bridgers. "Mulle tundus see lihtsalt vastiku nolgihuumorina."

Bridgers lisas, et toetab kõiki naisi, kes on Mansoni vastu süüdistusii esitanud. Teises säutsus heidab lauljatar rokkari lähikonnale ette tema tegude varjamist. "Plaadifirma teadis, mänedžment teadis, bänd teadis. Nüüd nad distantseeruvad temast, teevad nägu, et on šokeeritud ja tunnevad tülgastust - haletsusväärne!"

Esmaspäeval kirjutas Mansoni endine kihlatu Evan Rachel Wood ühismeedias, et Manson piinas ja alandas teda kõik need aastad, mis nad koos olid. Sestsaadik on neli naist tulnud lagedale samasuguste süüdistustega. Lisaks rääkis endine pornotäht Jenna Jameson, et tal oli eelmise aastatuhande lõpus Mansoniga põgus suhe. Jenna jättis muusiku maha, kui too oma vägivaldsetest fantaasiatest rääkima hakkas - Manson fantaseerinud, kuidas ta Jamesoni elusalt põletab.

"Ka tema hammastest jäänud sinikad polnud toredad. Talle meeldis seksi ajal hammustada ja see tekitas kõhedust. Ta on paras frukt. Leebelt väljendudes."

New York Post meenutab, kuidas Manson on 1999. aasta autobiograafias rääkinud vägivallatsemisest oma lähimate naiste, isegi ema kallal. Rokkar rääkis, et kui ta veel vanematekodus elas, oli ta kahtlustanud oma ema truudusetuses. Poeg - toona veel Briani nime all tuntud - lõi ema parfüümipudeliga näkku, sülgas tema pihta ja üritas kägistada. "Ema üksnes nuttis ja mul polnud temast kübetki kahju."

Barbarale jäi eluks ajaks näkku arm. 

Manson räägib elulooraamatus ka sellest, kuidas ta üht naist, kes tema lähenemiskatseid tõrjus, vägistada ähvardas, ning sellest, kuidas ta oleks äärepealt oma ekssõbratari tapnud.