Helena KlaarFoto: Martin Ahven
Inimesed
5. veebruar 2021, 16:37

LÄHEB KUUMAKS! Rannamaja-Helena tegi OnlyFansi konto: sisus te pettuma ei pea (1)

Järjekordne tõsiselustaar on otsustanud oma erootilisi pilte jagada OnlyFans platvormil. "Ajalooline hetk – tegin lõpuks OnlyFansi," teatab "Rannamaja" teises hooajas tuntust kogunud Helena Klaar. 

"Mul on tegelikult ka pisike üllas eesmärk. Elu mängis sellised kaardid pihku, et hetkel ei ole võimalik käesolevate kaartidega seda sooritust võita, seega oleks vaja teie abi," kirjutab Helena Instagramis stooris. "Kui vajalik summa koos või kasvõi poolgi, annan teada, mis jama see mu elus aset leidis."

"Olgu, osad või kõik siit teavad, kui hullumeelne ma omadega olen, seega te ei pea sisus pettuma," lisab Helena, et sisu on ka kvaliteetne. 

 Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/helenaklaar

Varem on Helena sensuaalsed pildid ja videod levinud ka Youtube'i kanalil. Esimeses videos poseeris noor neiu seksika pesu väel, kuid teises tõsielustaar kujutlusvõimele enam ruumi ei jätnud! Helena rääkis eelmise aasta oktoobris Instagrami stoorides, et paljud inimesed on talle neid videoid saatnud, kuid naine teab isegi, et need levima on läinud. "Need videod ja pildid on minu jaoks minevik. Kuigi, kui täpne olla, liiguvad üldse videost tehtud kuvatõmmised, mis on tehtud nendel kõige paljamatel hetkedel, seega üldjoontes pole midagi nii hirmsat seal, pigem selline pehme," kirjutas ta. 

"Ma reaalselt isiklikult need juba ära unustanud, sest aasta oli siis 2017, astusin just ülikooli, olin nädalake koolis ning läksin siis itaaliasse reisile. Eks midagi jahmatavat muidugi selle koha pealt pole, et need on välja otsitud ja ringluses. Inimestel ju sügeleb, et midagi ikka leida selle Klaari kohta." Helena avaldas kahetsust, et kuigi tegu oli üldjoontes tasulise sisuga, on üks-kaks inimest selle eest maksnud ja levitasid seda.