Desiree MummFoto: Pressimaterjal
Saund
5. veebruar 2021, 09:15

Tagasi muusikamaailmas! Desiree Mumm avaldas uue singli, mis räägib purunenud suhtest (1)

Lauljatar Desiree, kes viimasel ajal lööb laineid TikTokis, on tagasi muusika juures ja andis välja loo “Seisma enda eest”. Lugu on sündinud koostöös Desiree pikaajalise muusikapartneri Amiran Gorgazjaniga. Koos sai käidud ka "Eesti laulul" 2018. aastal. Seal astuti üles looga “On My Mind”.
 

Lugu räägib purunenud suhtest, kuid seda julgustavas võtmes. Desiree ütleb: “Kõik lõpud ja lahkuminekud ei tähenda halba, kuigi seda on hetkes olles raske näha. Usun, et kõik juhtub põhjusega. Samuti olen ka kindel, et elus toimub kõige olulisem edasiminek just läbi valusate kogemuste, mida lahkuminekud kahtlemata on. Mina olen just rasketel aegadel end leidnud ning sellest see lugu räägibki, endaks jäämisest ja enda eest seismisest.”

Küsimusele, kas lugu räägib Desiree enda elust, vastab lauljatar: “Kahtlemata olid mu enda kogemused inspiratsiooniks loo kirjutamisel.”

“Tundsin mingit hullu inspiratsiooni puhangut, et lihtsalt pean kirjutama ja nii need sõnad kirja saidki,” ütleb Desiree, “eks Amiran hiljem veel nokitses nende kallal veits ja tegi mõned muudatused, aga algne idee on siiski täitsa mu enda sulest. Minu koostöö Amiraniga sujub seetõttu nii hästi, et meil on sarnane visioon ning ta on supermegagigaandekas.”

Produtsent Amiran ütleb, et oli suum rõõm Desireega selle loo kallal koostööd teha. "Ta näitab välja suurt kirge enda kunsti vastu ning on alati valmis midagi uut proovima. Kohe, kui ma ta mulle sõnad saatis teadsin ma, et sellest tuleb edukas lugu. Tema väga isiklikud ja intiimsed sõnad inspireerisid mind endast kõike andma, et tema uus lugu ellu viia."

Desiree on viimasel ajal tähelepanu pälvinud oma tegemistega TikTokis, kus tal on peaaegu 14 tuhat jälgijat. Eelkõige peab Desiree end siiski muusikuks ning lubab kindlasti ka edaspidi uue muusikaga välja tulla. Desiree mainis Kroonikale eelmisel kuul antud intervjuus, et pooleli on tal lood ka Andrei Zevakiniga, kellega lubati pooleliolevad lood peagi käsile võtta.