"Puuduta mind" - Siret Seeder; Janno Seeder; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
13. veebruar 2021, 19:10

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 172. SAADE | Feng shui koolitajad Siret ja Janno Seeder valgustavad, millega metallpühvli aasta meid üllatab

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on feng shui koolitajad Siret ja Janno Seeder.

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on feng shui koolitajad Siret ja Janno Seeder.

Vaata videot!

Diplomeeritud geobioloogid ja feng shui koolitajad Siret ja Janno on kasvanud nii kokku, et oskavad lugeda isegi teineteise mõtteid.

"Ükski asi meie kodus ei ole juhuslik," kinnitab paar justkui ühest suust. "Enamasti me tegutseme, kas teadlikult või alateadlikult. Kõigel on oma tähendus ja mis veel tähtsam – kõigel on oma mõju."

Hiina kalendri järgi algab 12. veebruaril metallpühvli aasta 

Uurimegi saates, millega pühvliaasta meid üllatab? Mida Idamaade uskumuse kohaselt pühvliaasta kaasa toob? Rott lükkas energiad käima, sest algas uus tsükkel. Ta kooris mullakamara lahti, tõi endaga kaasa segadust, mille mõju inimestele ei ole kahjuks lühiajaline, sest metallroti aasta liigub nagu suur raudlaev suurel merel ning tema manööverdamine ja lahkumine võtab aega ning mõjutab paljusid.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul

"Puuduta mind" - Siret Seeder; Janno Seeder; Anu Saagim (Stanislav Moškov)

 

Edasi lugemiseks: