Andrei ZevakinFoto: Merilin Ulm
Inimesed
2. veebruar 2021, 20:59

Andrei Zevakin: nagu Eestis ikka. Lähed kas poliitikasse, telesse või kirjutad raamatu

"Lihtsalt ärkavad kuskilt ellu. Paljud on ka need, kes on kunagi minust midagi s*tasti rääkinud," räägib Andrei Zevakin vanadest tuttavatest, kes on tema populaarsuse tuules minevikust välja karanud, Sky.ee taskuhäälingus "Podcasti-laadne toode".

Andrei jutustab, et kuskilt minevikust on välja karanud mitmeid varasemaid tuttavaid, kes nüüd, kui ta on populaarne, tahavad ühtäkki suhteid soojendada. "See on paratamatu. Ma ei tea millest need inimesed puudust tunnevad," tunnistab Andrei ja lisab, et need inimesed teda ei huvita. 

Andrei tõdeb, et tänu tema saavutustele on tal võimalik kõik oma eesmärgid veidi lihtsamini saavutada. "Kui ma tahan mingit projekti teha, siis kõik on alati finantsi taga. Eestis on õnneks sponsorid, kes võimaldavad seda teha. Ma olen suutnud fännibaasi ja numbrid nii suureks kasvatada, mille üle ma olen muidugi väga tänulik ja seetõttu on mul sponsoritele ette näidata, et mul on see ja see," seletab Andrei ja lisab, et sponsorid ja fännid avavad ta elus aina rohkem uksi. 

Andrei sõnul on ta põnevil, mis uksed ta elus veel avanevad. Teda on kutsutud isegi poliitikasse. "Ma ei ole väga poliitikaga kursis. Olen pigem selle mõttemaailmaga, et kui ei tea asjadest midagi, siis hoia parem suu kinni. Ei ole mõtet tarka mängida ja kaasa rääkida, kui sa ei tea kuidas maailmas asjad käivad."

Andrei hoiab poliitiliste teemadega pigem tagaplaanile, sest ei taha öelda valeväiteid, mis võivad tekitada probleeme. "Nagu Eestis ikka. Lähed, kas poliitikasse, telesse või kirjutad raamatu," räägib Andrei naerdes.