Marilyn MansonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. veebruar 2021, 11:50

Seksuaalvägivallas süüdistatud Marilyn Manson sai plaadifirmast sule sappa (6)

USA plaadifirma Loma Vista Recordings teatas koostöö katkestamisest šokirokkar Marilyn Mansoniga, keda viis naist süüdistab seksuaalses, füüsilises ja emotsionaalses vägivallas. 

Mansoni endine kihlatu, temast 18 aastat noorem näitlejanna Evan Rachel Wood kirjutas eile sotsiaalmeedias, et kannatas nende kooselu ajal jõhkra väärkohtlemise all. "Ta hakkas mind moosima, kui ma olin teismeline, ja väärkohtles mind jõletul kombel aastaid. Mind ajupesti ja manipuleeriti alistuma," kirjutab Wood, kes oli Mansoniga tutvudes 18aastane. "Olen siin selleks, et paljastada see ohtlik mees enne, kui ta teiste elu ära rikkuda jõuab, ja tõmmata liistule need arvukad valdkonnad, mis on võimaldanud tal edasi tegutseda."

Vanity Fairi teatel on samasuguseid süüdistusi avaldanud nüüdseks veel vähemalt neli naist, neist kolm oma täisnime all. "Ta tekitas minus tunde, et see, et ta mind lõigub, põletab, topib mulle rusika suhu, oli meie kahe väike kiiks," kirjutas näiteks Ashley Lindsay Morgani nimeline naine Instagramis. "Ma ei taha, et ta seda enam teistele teeks, ja olen tundnud süütunnet teiste ees, kes on nii pikalt haiget saanud. Mulle tundus kuidagiviisi, et see on minu süü."

Enamik Mansoni ekskallimaid väidab, et neil on tema tõttu traumajärgne stressihäire. 

"Lorna Vista lõpetab kohe Mansoni praeguse albumi reklaamimise," teatas Lorna Vista eile Instagramis. "Oleme nende murettekitavate sündmuste tõttu ühtlasi otsustanud, et ei tee Marilyn Mansoniga edaspidi ühtki ühist projekti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Manson ise väidab Instagramis, et naiste süüdistused on kohutavad reaalsuse moonutused. "Mu intiimsuhted on alati toimunud mõlema osapoole nõusolekul ja mõttekaaslastega." Ajakiri People märgib, et ehkki rokkar ei võimaldanud oma postituse kommenteerimist, on tema abikaasa Lindsay Usich postitust laikinud.