Evan Rachel Wood ja Marilyn Manson 2008. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. veebruar 2021, 16:27

Evan Rachel Wood kuulsast rokkarist: „Ta vägivallatses mu kallal aastaid.“

Näitlejanna Evan Rachel Wood tegi sotsiaalmeedias avalduse, väites, et endine kihlatu Marilyn Manson vägivallatses tema kallal aastaid. Wood oli enda sõnul alles teismeline, kui ligi 20 aastat vanem šokirokkar talle sõpruse sildi all lähenema hakkas. Sellele järgnes košmaarne kooselu.

"Westworldi" näitlejanna (33) ja Manson (52) tutvusid, kui Wood oli alles 18aastane. Kolm aastat kestnud kurameerimisele järgnes 2010. aasta jaanuaris kihlumine, kuid juba augustis teatasid nad kihluse katkemisest. 

"Ta hakkas mind moosima, kui ma olin teismeline, ja väärkohtles mind jõletul kombel aastaid. Mind ajupesti ja manipuleeriti alistuma," kirjutab Wood. "Olen siin selleks, et paljastada see ohtlik mees enne, kui ta teiste elu ära rikkuda jõuab, ja tõmmata liistule need arvukad valdkonnad, mis on võimaldanud tal edasi tegutseda."

Ajakirja Vanity Fair teatel on Mansoni-vastaste süüdistustega sotsiaalmeedias lagedale tulnud veel vähemalt neli naist. Nad kirjeldavad kohutavaid katsumusi, sealhulgas vägistamist, psühholoogilist vägivallatsemist ja/või  mitmesuguseid hirmutamisvõtteid. Mitmel Mansoni eksil on vägivaldse suhte järel välja löönud traumajärgne stressihäire. Ka Wood on varem rääkinud – küll mitte mehe nime mainides –, et tal tekkis aastaid kestnud vägivaldse armusuhte tagajärjel traumajärgne häire.

Daily Maili teatel on Mansoni esindajad varasemaid sarnaseid süüdistusi eitanud. 

Woodil on seljataga kaks aastat kestnud abielu näitleja Jamie Belliga, kellega tal on seitsmeaastane poeg. Manson oli 2005–2007 abielus striptiisikunstnik Dita von Teese'iga. Mullu veebruaris naitus rokkar Lindsay Elizabeth Warneriga.