Sussexi hertsogipaar koos pojaga 2019. aasta septembris Lõuna-Aafrikas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. veebruar 2021, 10:30

MIS TOIMUB? Hertsoginna Meghan eemaldas poja sünnitunnistuselt nimesid (13)

Briti kõmuleht The Sun lõhkas nädalavahetusel pommi: hertsoginna Meghan on poeg Archie sünnitunnistuselt eemaldanud oma ristinime ja asendanud selle tiitlitega. Kas endine telenäitlejanna on tõesti nii ennast täis läinud?

Meghan Markle'i (39) ja prints Harry (36) poeg Archie Mountbatten-Windsor tuli ilmale 2019. aasta mais. Kuu aega hiljem aga tehti tema sünnitunnistusse parandused, paljastas The Sun. Kadunud on Meghani ristinimi Meghan Rachel. Selle asemel on Archie emana kirjas Tema Kuninglik Kõrgus Sussexi hertsoginna. Prints Harry figureerib sünnitunnistusel kui Tema Kuninglik Kõrgus prints Henry Charles Albert David, Sussexi hertsog.

Sotsiaalmeedias vallandus selle uudise peale pahameeletorm – Meghanit süüdistati upsakuses. Väideti sedagi, et see samm oli ninanips prints Williami abikaasa Catherine'ile, kes on oma laste sünnitunnistustel oma ristinime kasutanud.

Kriitika läks nii teravaks, et hertsoginna esindaja tegi New York Postile avalduse. Tema sõnul nõudis muutust dokumentides kuningakoda. "See ei olnud ei Sussexi hertsoginna Meghani ega Sussexi hertsogi palve," toonitatakse avalduses.