Heelia SillamaaFoto: Robin Roots
Inimesed
30. jaanuar 2021, 17:36

Telenägu Heelia Sillamaa soetas kallimaga koos kodu: ma olen nii elevil!

"Me ostsime endale esimese päris oma kodu!" teatab "Õhtu" saatest tuntud telenägu Heelia Sillamaa sotsiaalmeedias. Ajakirjanik püüdis paari fotoga uudisele natukene vihjata, kuid jättis kolmanda postitamata. "Ma olen nii elevil, et kolmandat vihjet ei jõudnudki teha!"

"Hakkame korterit nüüd nullist täitsa ise renoveerima," õhkab telenägu õnnest. "Ma kirjutan varsti juba kõigest lähemalt, aga ma ei suutnud seda uudist ainult endale hoida ja pidin kohe teiega jagama."

Foto: Kuvatõmmis/Instagram @heeliasillamaa

"Tunnen end maailma kõige õnnelikuma inimesena ja olen valanud pea iga päev õnnepisaraid," rõõmustas novembris emaks saanud teleajakirjanik Heelia Sillamaa toona Õhtulehele. "Alguses ehmatasin isegi ära, et kuidas ma nüüd korrapealt nii emotsionaalne olla saan."

"Me ise just mõtlesime paar päeva enne, et näe, pojal on võimalus sündida maagilisel kuupäeval 11.11. See pidi ju õnne tooma," sõnas Heelia. Siiski otsustas pisipoeg iseloomu näidata ja tuli siia ilma hoopis 13. ja reedel. "Aga see on ainult positiivne, tõestab, et 13. ja reede saab ka elu kõige ilusam päev olla."

Vastne ilmakodanik sai nimeks Paul. "Nimi oli meil juba ammu kokku lepitud, mulle lihtsalt väga meeldib see nimi ja elukaaslasel on sellega ka isiklik seos, nii et sobis ideaalselt!"

Loe Õhtulehele antud intervjuud SIIT.