"Naabrist parem" 2020. aasta võitjad Eero ja Mari-AnneFoto: Martin Ahven
Tele
29. jaanuar 2021, 20:43

Unistad merekonteinerist kodust? „Naabrist parem“ otsib uude hooaega hakkajaid osalejaid

Ootad juba aastaid võimalust ehitada valmis päris oma väike paradiis? "Naabrist parem" annab võimaluse juba loetud nädalate pärast selle suurepärase idee teostamist alustada!

Ka sel hooajal on naabritel võimalus ehitada maja! Veelgi enam, hooaja võitjad saavad maja koos sisustusega päriselt endale ja neil on võimalus viia see täpselt sinna, kus see nende hinge enim rõõmustab.

Oma unistuste vaate nautimiseks ei pea ehitama valmis klassikalist elumaja — sellest võib saada ka saun või klubihoone, rannamajake või ilusalong sinu koduaias. Samuti pole oluline, et naabrite tiimis võistleks traditsiooniline perekond. Tule partneri, sõprade või kas või hobinurga juhututtavaga ja ehitage koos valmis maja, mis on teiste naabrite omast vingem!

Kaks merekonteinerit ja võimalused fantaasialennuks tulevad saate poolt, ahhetama panevad ideed ja teostus aga uue hooaja naabritelt. See on väljakutse, mille sarnaseid tuleb elus harva ette, nii et parim võimalus seda mitte maha magada on end kirja panna.

Saatesarja toimetaja Kertu Loide sõnul oodatakse uuelt hooajalt veelgi lennukamaid ja fantaasiarikkamaid ideid. "Kui eelmisel hooajal said osalejad katsetada ja saatetiim esimest korda lähedalt näha, kui vingeid maju on konteineritest võimalik teha, siis seekord oskame juba oodata eriti kavalaid lahendusi. Oleme ikka naabritele öelnud, et vaatajate südamete võitmise valemis on suur osa ideedel, mis paistavad hästi silma. Eriti äge on, kui need on valminud iseenda käsitööna. Samuti loodame, et uue hooaja naabrid on taaskasutuse fännid," rääkis ta.

Täida ankeet SIIN!