Ricki Lake 3. jaanuaril 2020. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
30. jaanuar 2021, 14:00

Ricki Lake'i nipp uue armastuse leidmiseks: naised, ajage pea kiilaks!

USA telesaatejuht ja näitleja Ricki Lake oli juuste väljalangemise tõttu mustas masenduses. Kuid julge otsus pea kiilaks ajada tasus end kuhjaga ära: ta on leidnud täiusliku partneri, kirjutab Daily Mail.

Lake paljastas aasta tagasi, et on kolm aastakümmet juuste väljalangemisega võidenud. Ta väljendas arvamust, et selles on süüdi kiirdieedid, hormoonid, geenid ja juuste värvimine 1988. aasta filmiks "Hairspray". 

Ricki tunnistas, et on juustekao tõttu olnud enesetapu äärel. Kuid aasta tagasi langetas ta julge otsuse pea kiilaks ajada. "Ei mingit värvimist, ei mingeid juuksepikendusi enam. Tegin seda enda jaoks, et saada vabaks." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricki Lake (@rickilake)

Lake kinnitab, et tunneb end täiesti uue inimesena. "Juuksed ja peanahk on tervemad kui iial ning isiklikus plaanis olen täiesti õndsalikus seisundis. Mu muundumine oli midagi palju enamat kui füüsiline muutumine."

Uudne enesetunne tõmbas ligi armastuse: suvest saadik on Ricki kõrval olnud Rossi-nimeline mees, keda ta nimetab täiuslikuks partneriks. Tutvuti Los Angeleses jalutuskäigul.

Ricki biopolaarne eksabikaasa Christian Evans läks 2017. aastal - kaks aastat pärast nende lahutust - vabasurma. "Ära iial ütle "iial"," vastab Lake, kui intervjueerija küsis, kas ta võib veel kunagi abielluda.