Larry King intervjueerimas 2002. aastal Bill Clintonit. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. jaanuar 2021, 12:00

Omaksed saatsid Larry Kingi armsa žesti saatel viimsele teele

23. jaanuari 87 aasta vanuses surnud jutusaatekuningas Larry King saadeti kolmapäeval viimsele teele. 

Kaheksa korda abielus olnud Kingi viimane abikaasa Shawn Southwick King (61), kellest teletäht oli 2019. aastal lahku läinud, kuid kes oli temaga siiski surmani koos, rääkis "Entertainment Tonightile", et omaksed saatsid Larry viimsele teele imekauni ja intiimse tseremooniaga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry King (@larrykingnow)

"Juudi usu kohaselt tehakse seda väga kähku, nii et [inimese surma] polegi peaaegu aega seedida," seletas Kingi kahe noorema poja (alloleval pildil poeg  Cannon) ema. "Ma seedin seda ikka veel. Nagu ka poisid, kogu pere on, teate küll ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry King (@larrykingnow)

Pere jättis jutusaatestaariga jumalaga armsa žesti saatel: kõik kandsid Larry Kingi firmamärgiks kujunenud trakse. "Iga viimane kui meist," kinnitas Shawn. "Ja see oli imekaunis, hell ... lihtsalt täiuslik. Pere oli koos. Ei mingit showbiz'i, mitte midagi sellist."

Nüüdseks on Shawn ka rääkinud, mis olid Larry viimased sõnad talle surivoodilt - FaceTime'i vahendusel, sest haiglasse naist ei lubatud. "Larryl oli raske rääkida, aga ühe sõnumi tahtis ta mulle edastada: "Ma armastan sind. Hoolitse poiste eest.""