Inimesed

Kadri Simson: mul oli võimalus saada peaministriks viis aastat tagasi (11)

LISA KOMMENTAAR

õnneks või siis mitte31. jaanuar 2021, 14:05
NO ON jama majas ja võimalus olla jäi kasutamata?
selle liberaalse = põhimõttelageda valitsuse ministritest ei tea29. jaanuar 2021, 20:34
Mis sugu nad täpselt mingil hetkel on või mis rahvusest
proovin uuesti29. jaanuar 2021, 20:33
Sugu on ju konstruktsioon, seda võib 2 korda aastas vahetada ja inimesel on see sugu, mida ta ise tunneb. Kust Simson teab, kellena ministrid ennast tunnevad, võib-olla nad panid seelikud selga, et valitsusse pääseks ja meie arvamegi, et nad on naised.
Soovin kommenteerimiseks varianti- ei nõustu kommenteerimise tingimustega29. jaanuar 2021, 20:30
Ükskõik mida kirjutan, mina glavlitti ei läbi, kuigi pole solvanuid ega roppusi ega ei õhuta viha, ainult puhas tõde
ka naine29. jaanuar 2021, 18:59
Otsitakse lahendusi mitte konflikte? Et kui kapriisitsejad ja norijad - kriminaalse taustaga nüüd kõrgemal on,näpuga aga vastassuunas näidatud,järelikult on kõik hästi? Selline üle paisutamine on õõvastav....Ja kuidas siis see austatud ja mitte valitud naiste valitsus tekkis - ussitades!
Urmas29. jaanuar 2021, 18:49
"Kadri Simson uuest naisterohkest valitsusest: „Tahaks loota, et nüüd arutatakse asju rahulikumal toonil ning otsitakse lahendusi, mitte konflikte.“" Ei oska selle artikli pealkirja järgi Kadri Simsonist muud arvata kui seda, et ta on äärmus-/ultrafeminist! Ah, et meesterohkem valitsus oli konfliktne närvipundar? Kõikvõimas, anna kannatust selliste poliitikute talumisel! Mida on oodata valitsuselt, mis pannakse paika mitte isiku mõistuse, vaid soolise või seksuaalse või nahavärvi eelistuste põhjal? Nii riigid oma poliitkorrektsuses määravad ennast hukule vabatahtlikult EL direktiivide järgi.
Urmasele31. jaanuar 2021, 15:46
Vastupidi, Urmas, esimest korda on meil valitsus, kus inimesed on ametis oma pädevuse, ja mitte soo ega rahvuse alusel. Seniste valitsuste puhul oli esimeseks põhimõtteks rahvus, teiseks sugu ja alles kolmandaks pädevus. Teisiti ei ole võimalik seletada, et meie väga hea haridusega naised on seni valitsusest kõrvale jäänud - edukalt juhtinud suuri Euroopa struktuure - Ratso, Rute, Kionka jt - , aga Eestis ei ole neile kohta leitud. Simsonil on õigus, enamasti on naised rahulikumad, pragmaatilisemad, otsivad lahendusi, mitte võimalusi teistele ära panna, nagu eelmises valitsuses kombeks oli.
Oi kui tore29. jaanuar 2021, 18:44
Meeldivaid, sõbralikke ja ühemeelseid lahendusi kuidas uut maailmakorda siin kenasti ellu viia. Kaitsealuseid rabasid hävitava Rail Balticaga meie lapsed igavesse suuremasse võlaorjusesse kui seni. Digipöörde koolides - kõik lapsed elust irdunud nutisõltlaseks jne
Ärme unustame31. jaanuar 2021, 15:58
Vihakõne ka, kolm aastat iga mitte peavooluga sobiva mõtte eest.
Uudis- ja unarsõnu: Uuspunased.29. jaanuar 2021, 17:37
1940. aastal Eesti okupeeriti ja annekteeriti Nõukogude Liidu poolt. uue võimu kehtestamisele aitasid paljus kaasa siinsed punased kommunistide käsilased - Lauristinid, Barbarus, Ruus jpt. kohtadel. Need olid vanad punased. Praegu toimub hiiliv taasokupeerimine, seekord Euroliidu globalistide poolt. Jällegi teevad suure töö kohapeal ära kohalikud käsilased. Nimetame need siis uuspunasteks. Mõne puhul on tegemist juba kuulsa revolutsioonilise ideelise dünastiaga, mõni teine on aga kõige labasem karjääripunane, tuulenuusutaja, kes valmis seda lippu lehvitama, mille eest rohkem pappi saab.
Urmas29. jaanuar 2021, 16:48
"... kus pooled volinikud on naised, sest Ursula von der Leyeni nõudmisel esitasid liikmesriigid igale kohale mees- ja naiskandidaadi, kellest ta väga sageli valis just naiskandidaadi… Ei olnud kvooti, see oli tema isiklik valik." Sooh, kas nüüd hakkabki käima ametnike palkamine isikliku valiku, mitte töövõimekuse ja kvalifikatsiooni järgi ehk millisest soost on ülemus ja milline on ülemuse seksuaalne sooline eelistus?