Teet MargnaFoto: Alar Truu
Inimesed
29. jaanuar 2021, 08:24

Vastlahutatud Teet Margna einestas hotelli restoranis noore naisega (52)

Möödunud reedel märgati Kroonika andmetel teleprodutsenti ja saatejuhti veetmas õhtut Tartus hotelli Lydia restoranis Hõlm, kus ta einestas kauni brüneti noore venelannaga, kes näis olevat temast ligi kakskümmend aastat noorem.

Teet Margna ütleb, et tal ei ole kohtumise kohta suurt midagi öelda. "Ei saa ju rääkida igast inimesest, kellega ma koos söön," lisab Teet.

Olgu brüneti kaunitariga kuidas on, aga meelelahutusäri tippude seas on Teet Margna praegu kõige ihaldatum poissmees, kas või oma hea järje poolest – juba aastate eest ületas Teedu ettevõtete aastatega kogunenud kasum miljoni euro piiri.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

"Head sõbrad! Anname teada, et oleme otsustanud oma 18 aastat kestnud kooselu ja abielu lõpetada. Hoiame ja toetame teineteist nii praegusel keerulisel hetkel kui ka tulevikus, liikudes edasi heade sõpradena. Samuti kasvatame ja hoiame ühiselt oma kaht armast tütart, kelle heaolu kaitseks palume anda meie perele meediarahu ja mõistvat suhtumist. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar sellel teemal," kirjutas Teet möödunud aasta kevadel oma sotsiaalmeedias.

Kristi ja Teet tutvusid 2000. aastate alguses ja registreerisid oma abielu 2011. aasta 31. detsembril väiksemas ringis. 2012. aastal tähistas Teet oma 40. sünnipäeva ja pidas sel puhul maha aiapeo, mis oli ühtlasi abielu tähistamine. 

Paaril on kaks tütart - Marta ja Martine.