Foto: @iamhalsey/Instagram
Inimesed
28. jaanuar 2021, 10:45

Halsey teatas ootamatut uudist – ta saab emaks

Ameerika lauljanna Halsey rõõmustas oma fänne beebiuudisega. 

26aastane staar avaldas Instagramis sarja fotosid. "Üllatus!" kuulutas Halsey fännidele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Eonline.comi teatel on lauljanna partner stsenarist Alev Aydin (37). Suhe pole kestnud kaua – People.comi teatel on asi tõsisem olnud alles sügisest saadik. "Mu süda on tulvil, ma armastan sind, kullake!" kirjutas Alev kommentaarides. Seepeale vastas Halsey: "Ma armastan sind ka!!!!! Ja ma juba armastan seda mini-inimest."

Paar aastat tagasi rääkis Halsey telesaates, et teda tabas keset kontserti raseduse katkemine. "Olin kontserdituuril ja sain teada, et olen rase. Enne kui jõudsin sotti saada, mida see minu ja mu tuleviku jaoks tähendab, tabas mind keset esinemist raseduse katkemine," vahendas BBC News.

"See, kuidas vaatad mitmesajale teismelisele näkku, veritsedes samal ajal läbi riiete ja olles kohustatud ikkagi kontserdi lõpule viima ja mõistes samal hetkel ...  Ma ei taha, et ma eales peaksin uuesti seisma selle valiku ees: kas ma saan selle haiguse tõttu tegelda sellega, mida ma armastan, või ei."

Lauljanna on rääkinud, et kannatab endometrioosi all, mis võib emaks saamist takistada. Ta pani end viimaks arstide juures maksma ja hakkas agressiivselt ravi nõudma. "Umbes aasta tagasi tehti mulle operatsioon ja ma tunnen end palju paremini," rääkis ta 2018. aastal. Samal aastal paljastas Halsey, et on lasknud endometrioosi tõttu oma munarakke külmutada.