Kirsti TimmerFoto: Terje Talts
Õhtulehe horoskoobid
27. jaanuar 2021, 09:30

Kirsti Timmer esoteerikahullusest: muidugi on olemas kurjus ja needus, aga kõike ei saa nende kaela ajada

"Ma saan pidevalt murekirju, et suur kurjus elab majas, väga negatiivne energiakogum, nuga kukub pidevalt käest maha ja talvel külmub vesi torudes ära! Surnud hinged! No ausalt! Kui nuga kukub maha, siis on meesterahvast külla oodata, ütles mu vanaema. Peab paika," kirjutab kaardimoor Kirsti Timmer oma blogis. Sedapuhku on teemaks esoteerikahullus.

"Sellel ei ole ei needuse, kurjuse ega muu esoteemaga mingit pistmist. Vesi külmub ära ikka seetõttu, et torud on soojustamata, kutsu töömehed!
Muidugi on olemas kurjus, energiakogumid ja needus, aga see väljendub ikka natukene teistmoodi, kõike ei saa alati nende "tegelaste" kraesse kirjutada.
On ka selliseid suuri "esotarku" kes räägivad inimesele, et tema küljes elab mitusada surnut! Ok."

Timmer kirjutab, et kui inimesega on kaasas kasvõi üks surnud hing, on ta väsinud ja loid, võib jääda haigeks või kaotada eluisu. "Kui neid sadu oleks…. Uskuge mind, konte ei jääks ka alles. Kõik läheks kaubaks, see inimene oleks ammu-ammu surnud. Ärge kuulake sellist jama ja väsimus võib enamasti olla tingitud pingelisest perioodist, oma eluga rahulolematusest või rauapuudusest, mitte suurest kogusest surnutest su kõrval."

Ta soovitab inimestel säilitada kainet mõistust. "Ja mitte võtta tõsiselt kõike, mida räägitakse suure vaimsuse tähe all. Elu on küll mitmekihiline, aga siiski normaalselt elatav."

Loe pikemalt Kirsti blogist.